Hoppa till sidans innehåll

Bôrstfemman 2014

14 MAR 2014 08:46
Ett av förra årets stora samtalsämnen var det nya skicklighetsspelet Bôrstfemman. Tävlingen som går ut på att välja ut den mest poänginbringande kvintetten av spelare ur Borgstenas spelartrupp återkommer även i år med en del nyheter.
  • Skapad: 14 MAR 2014 08:46

Nytt för i år är att även damlagstruppen är inkluderad bland de spelare som man kan välja ut till sin femma. Detta kommer göra tävlingen ännu mer spännande och förhoppningsvis öka intresset för båda föreningens seniorlag. Årets förstapris är ett presentkort på 3000 kr från WatchItLive som är en researrangör för framförallt sportresor men även konserter och liknande.

Om du vill visa dina färdigheter som coach och välja ut din egen femma kan du antingen göra det direkt på nätet och betala till vårt plusgiro eller så kan du ta kontakt med någon i föreningen för att köpa dig en folder med alla spelare listade och alla regler som gäller för tävlingen. i foldern finns också en värdekod som du sedan kan använda för att betala din femma på nätet.

Om du är en komplett internetimbecill och knappt ens vet hur man startar en dator (i detta fall läser du förmodligen inte denna text här på hemsidan) så kan du få hjälp med att lägga in din femma. 

Varje femma kostar 160 kr och minst 40 % tillfaller Borgstena IF.

Bôrstfemman 2014 är ett sätt för dig att stödja och följa vår förening på ett nytt och spännande sätt och ett sätt för föreningens spelare att komma närmare klubbens supportrar. Välkommen att delta i årets mest rafflande tävling!

Är du den bästa bossen i Bôrst?

Länk till Bôrstfemman 2014

Skribent: Mattias Skoog
Borgstena IF - Herrar, Div 6 Alingsås
Laryd Ekelunden
513 97 Borgstena
Telefon: +4633263351
E-post: This is a mailto link

BIF Logo Rund

Ladda ner vår app i App Store!

Följ Borgstena IF på Facebook!

Följ Borgstena IF på Facebook!

Följ Borgstena IF på Twitter!

Följ Borgstena IF på Twitter!

Insta

Följ Borgstena IF på Instagram!

Soundcloud

Lyssna på vår kampsång "Nosseborg"!

Postadress:
Borgstena IF - Fotboll
c/o Mikael Linge, Laryd Ekelunden
51397 Borgstena

Besöksadress:
Länsvägen 2, Nosseborg
51370 Borgstena

Kontakt:
Tel: +4633263351
E-post: This is a mailto link

Se all info