Hoppa till sidans innehåll

Serieledande Hemsjö ett nummer för stort

03 JUN 2010 16:36
På måndagen gästade vi Byvallen i Hemsjö. Hemmalaget Hemsjö tog en klar 4-0 seger (3-0).
  • Skapad: 03 JUN 2010 16:36

Hemsjö, året överraskning i div 5 Mellersta, har gått som tåget och inför vår match inte förlorat än iår. Det fanns goda förhoppningar om att vi skulle kunna rubba de, efter 3 matcher utan förlust. Tyvärr visade det sig att Hemsjö ligger i topp av en anledning och vi räcker inte riktigt till...

Jag tycker vi har rätt bra koll på hemmalaget, så länge vi är samlade som lag. De har mkt boll, men kan inte förvalta riktigt på det sätt de vill. Deras 1-0 kommer ganska mitt i halvleken. Efter ett skott utifrån går bollen ut igen, utanför straffområdet, en lätt lyftning mot andra stolpen och Hemsjöspelare sätter dit pannan.

Deras andra mål är alldeles för dåligt av oss att släppa in. Det är inte okej att låta motståndare ta 2 avslut, bara stå o titta på returen och sen även titta på när man retligt enkelt pillar in 2-0.

3-0 kommer precis innan paus. Den skicklige Hansson hämtar boll djupt, utmanar mig in mot straffområdet och får på ett skott som går in under Pontan. Tungt!

Under andra halvlek styr Hemsjö ganska enkelt matchen och gör också 4-0 på straff efter kapning från Peter. Bäckis, som precis blivit inbytt, slänger sig rätt och räddar sånär straffen. Bäckis gör ett mkt bra inhopp under de ca 30 min han får efter Pontans oförklarliga handskada.

Ingen bra insats från vår sidan. MEN! Vi ska samtidigt komma ihåg att vi möter ett ledande Hemsjö, på deras hemmaplan och säkerligen bra taggat efter "bara" 1-1 mot Rångedala sist.

Det går upp och ner i fotboll, vilket vi alla vet. Det är bara att se framåt med positivism och glädje, även om det ibland känns svårt! Nu tar vi Sparsör!

Skribent: Coach
Borgstena IF - Herrar, Div 6 Alingsås
Laryd Ekelunden
513 97 Borgstena
Telefon: +4633263351
E-post: This is a mailto link

BIF Logo Rund

Ladda ner vår app i App Store!

Följ Borgstena IF på Facebook!

Följ Borgstena IF på Facebook!

Följ Borgstena IF på Twitter!

Följ Borgstena IF på Twitter!

Insta

Följ Borgstena IF på Instagram!

Soundcloud

Lyssna på vår kampsång "Nosseborg"!

Postadress:
Borgstena IF - Fotboll
c/o Mikael Linge, Laryd Ekelunden
51397 Borgstena

Besöksadress:
Länsvägen 2, Nosseborg
51370 Borgstena

Kontakt:
Tel: +4633263351
E-post: This is a mailto link

Se all info