Hoppa till sidans innehåll

Sommaruppehåll, individuell träning och träningslägersinfo!

05 JUL 2010 10:42
Så har då hela vårsäsongen gått och det är dags för lite härligt sommarledighet. Dock måste den fysiska statusen uppehållas och nedan följer sommarens träningsupplägg samt lite kort info om träningslägret i Heberg.
  • Skapad: 05 JUL 2010 10:42

På onsdagar är det frivillig fotbollsträning på Nosseborg. Dam och herr kör gemensamt kl 18.30, tar ut lite bollar och spelar mest på skoj! Detta gäller alltså 3 veckor framöver. Hebergveckan kör vi ej onsdagen.

Tyvärr räcker inte detta för att bibehålla den fysiska status som vi har. Jag anser att det är bättre att hålla igång 2ggr/v under uppehållet, istället för att jäsa till sig och behöva köra riktigt grispass i Heberg. Därför vill jag att samtliga spelare i herrtruppen kommer ut och löper en runda om ca 7 km 2 ggr/vecka. I samband med detta kör vi en stunds styrka på 2*15 armhävningar, 2*15 situps samt 2*20 utfall. Se till att inte fuska med detta! Det är ingen större ansträngning och du bestämmer själv när detta sker på veckan. Gå gärna ihop och kör, så underlättar det kanske?

Nog om den individuella träningen! Träningslägret har vi iår valt att lägga i Heberg utanför Falkenberg. Start torsdag kväll v 30. Anmälning sker till mig eller Peo senast 10 juli. Kommer gå på 200 kr/pers. Mer info finns att läsa på lapp som ligger i omklädningsrummet i Klubbis. Några frågor om träningsupplägget eller om träningslägret så tveka inte att höra av dig! Väl mött under sommarn!

Skribent: Coach
Borgstena IF - Herrar, Div 6 Alingsås
Laryd Ekelunden
513 97 Borgstena
Telefon: +4633263351
E-post: This is a mailto link

BIF Logo Rund

Ladda ner vår app i App Store!

Följ Borgstena IF på Facebook!

Följ Borgstena IF på Facebook!

Följ Borgstena IF på Twitter!

Följ Borgstena IF på Twitter!

Insta

Följ Borgstena IF på Instagram!

Soundcloud

Lyssna på vår kampsång "Nosseborg"!

Postadress:
Borgstena IF - Fotboll
c/o Mikael Linge, Laryd Ekelunden
51397 Borgstena

Besöksadress:
Länsvägen 2, Nosseborg
51370 Borgstena

Kontakt:
Tel: +4633263351
E-post: This is a mailto link

Se all info