Hoppa till sidans innehåll

Herr: Äntligen premiär!

25 APR 2019 22:29
Nosseborgs vackra matta (nåja..) lyser gult i vårsolen och det är äntligen dags för premiär. Efter en olidligt lång försäsong med resultat som icke bör nämnas så är det nu dags för det vi väntat på: hemmapremiär för kanariefåglarna från landet!
  • Uppdaterad: 25 APR 2019 22:29

Vi vill i år bygga vidare på den härliga känslan i gruppen, och de resultat vi fick med oss under hösten förra året. Efter en vårsäsong med enbart en seger slutade vi tillslut på 16 poäng och en niondeplats. En placering vi så klart i år hoppas förbättra - främst med hjälp av seriens äldsta och mest rutinerade mittbackspar. Men ålder är bara en siffra - Christian och Alen ser inte ut att vara en dag över 25.

 

I fredagens premiär väntar nystartade Savana IF från Borås. I fjol vann man sin reservserie, och det kan bli en tuff nöt att knäcka. Men det är inte lätt att komma till Borgstena och spela boll - speciellt inte om man bygger sitt spel på tekniskt fotboll. Eller som Norrmalm skrev efter en förlust för några år sedan: Nosseborgs korta plan gynnar Borgstenas långa bollar. Något av den absolut märkligaste bortförklaringen någonsin. 

 

Så nu hoppas vi att bygden sluter upp och hejar fram oss. Det är alltid roligare att spela inför mycket publik, och vi hoppas kunna överraska många i år. Men hur svårt är det när alla tippar oss i botten? Rykten säger dessutom att kapten Emil Nittborn snackat till sig en anfallsplats och bara det kommer antagligen vara värt entrépengen.

 

Vi ses på Nosseborg 18.30 på fredag. Det utlovas sneda långabollar, riskfyllt passningspel, hårda tacklingar, god korv med bröd och ett riktigt gott humör hos hemmaspelarna. Låter ju hundra gånger roligare än Let’s Dance i mina ögon!

 

Ciao.

 

/#14

Skribent: Fabian Andersson
E-post: Adressen Gömd
Borgstena IF - Herrar, Div 6 Alingsås
Laryd Ekelunden
513 97 Borgstena
Telefon: +4633263351
E-post: This is a mailto link

BIF Logo Rund

Ladda ner vår app i App Store!

Följ Borgstena IF på Facebook!

Följ Borgstena IF på Facebook!

Följ Borgstena IF på Twitter!

Följ Borgstena IF på Twitter!

Insta

Följ Borgstena IF på Instagram!

Soundcloud

Lyssna på vår kampsång "Nosseborg"!

Postadress:
Borgstena IF - Fotboll
c/o Mikael Linge, Laryd Ekelunden
51397 Borgstena

Besöksadress:
Länsvägen 2, Nosseborg
51370 Borgstena

Kontakt:
Tel: +4633263351
E-post: This is a mailto link

Se all info