Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


I Chonqi, Kina är vårt lag med Fredrik Nyman, Axel Sjöberg, Max Bäck, Victor Martinsson och coachen Olle Brudsten och försvarar de svenska färgerna.
 
Omval för ordförande Michael Marklund samt ledamöterna Anette Norberg och Leif Öhman. Nyval av Fredrik Lindberg, mindre uppdateringar i verksamhetsinriktning och oförändrade medlemsavgifter.
 
Vi hoppas att du som börjar gymnasiet 2019 och är registrerad hos Svenska Curlingförbundet fastnat så mycket för curling att du vill ta chansen och söka till Curlinggymnasiet.
 
Vi har tråkiga nyheter från Växjö Curlingklubb som meddelar att de inte kommer fortsätta sin verksamhet i någon ny hall.
 
Tjejerna i lag Hasselborg tog under söndagen sin andra titel i Stockholm Ladies Curling Cup (SLCC). Och bara några timmar senare tog herrarna i lag Edin säsongens andra titel på världs-touren efter seger i Swiss Cup.
 

Swerock Cupen 2018

(2018-10-05 08:46)
Nu är det dags att anmäla sitt lag till Swerock Cupen!
 
 
Nu finns uppdaterade tävlingsbestämmelser för säsongen 2018-2019 här på curling.se!
 
Stort grattis till Svegs Curlingklubb som får utnämningen årets klubb 2017-2018!
 
Efter 19 år i tjänst, tackar vi Andreas Prytz för sin ovärderliga insats för svensk curling! Svenska Curlingförbundets styrelse har beslutat att utdela stipendiet Årets ungdomsledare till Härnösand och curlinggymnasiets Andreas Prytz.
 
 

Vuxenläger i Norrköping

(2018-10-01 10:35)
Helgen 22-23 september deltog 32 curlare i vårt träningsläger i Norrköping CK! Tack alla som spelade, var ledare och hjälpte till med arrangemanget!
 
 
OS-guldlaget Team Hasselborg fortsätter att imponera på den internationella touren och är klara för final i Grand-Slam tävlingen Elite 10, efter seger i nattens semifinal mot Team Homan, Kanada.
 
Fanny Sjöberg från Sundbybergs CK, team Panthera är en av 72 idrottare som får Riksidrottsförbundets elitidrottsstipendium. Stort grattis önskar Svenska Curlingförbundet!
 

Postadress:
Borlänge CC - Curling
Carl-Erik Tägtström, Vinsbovägen 14
77751 Smedjebacken

Besöksadress:
Idrottsvägen 21
78462 Borlänge

Kontakt:
Tel: 073 - 600 1927
E-post: info@borlangecurling.com

Se all info