Hoppa till sidans innehåll

Information


Vi har haft möte idag och beslutat att vi kommer sätta upp en brevlåda märkt ”hallprojektet” utanför kansliet där ni kan lägga dom andelsbevis ni sålt i erat lag. Märk gärna eran bunt med erat lag.

 

Lådan kommer att tömmas varje fredag och räknas ihop så att vi kan följa hur mycket pengar vi får in. Därför är det bra om alla lämnar regelbundet i lådan  för en bra uppföljning. Detta kommer att läggas ut på hemsidan på  ”hallprojektet”  så att alla kan ta del av hur det går.

 

Det finns  andelsbevis kvar att få i Björnligans brevlåda, det är även fler  under tryck. Vi har även tagit fram andelsbevis för företag önskar ni sådana kontakta Stefan Karlsson U9 tfn 070-2112517. Dessa kommer inte att ligga för hämtning i Björnligans brevlåda.

 

Finns det någon som är intresserad av att hjälpa till med att sälja andelsbevis till företag? Kontakta Stefan Karlsson, Stefan Petterson eller Patrik Borg.

Hälsningar                                      
Stefan Karlsson

           

Hej!

Vi gör ett nytt försök att bygga träningshallen.

Det har kommit in fler personer som hjälper till med projektet vilket är väldigt positivt. Nu gäller det att mobilisera och gemensamt skramla till en grund för bygget. Vi för diskussion med kommunen och de är positiva så här långt. Om alla hjälper till att dela ut andelsbevis till jobbarkompisar, grannar, släkt och vänner är detta oerhört värdefullt. Min bedömning är också att styrelsen vill genomföra detta (flera ledamöter har utlovat många rörmeter!).

Hos Stefan Kollberg kan ni nu hämta fler andelsbevis. Vi håller även på att ta fram ett företagspaket med liknande upplägg (vi är dock i behov av en samordnare av detta, kontakta Stefan Pettersson om intresse finns).

Samla ihop andelsbevisen i laget och lägg i en mapp i Björnligans brevlåda utanför kansliet. Ni kan gärna fortsätta insamlingen efter det att ni levererat första ”omgången”. Vi håller på med detta under de kommande månaderna. Det är dock bra om vi får in mycket under den första tiden.

Vi har inte satt upp någon målsättning med insamlingen men om varje medlem säljer 20 st har vi kommit en bra bit på väg. Ungdomarna kan gärna ”knacka dörr” och få flera att ställa upp.

Det kommer även att på Borlänge Hockeys hemsida inom kort att finnas en länk till vår egen projektsida. Där kommer det bland annat att framgå hur insamlingen går. Det går även att skriva ut fler andelsbevis från denna hemsida.

Hälsningar

Stefan Pettersson

Tel: 070-339 69 48

Uppdaterad: 27 AUG 2009 21:43 Skribent: Johanna Hedlundbhfsupporta


 
intersport
icamaxi

Välkommen till Tunabyggen 
  
Till startsidan för borlange.se
  lunds
benergi

skoda

bilmetro-logo

 

Övriga Sponsorer.docx

Postadress:
Borlänge HF - Ishockey
Ishallen, Idrottsvägen 21
78462 Borlänge

Kontakt:
Tel: 024317223
E-post: This is a mailto link

Se all info