Hoppa till sidans innehåll

Uthyrning


DOJON
Fakta och uthyrning

Vår nya dojo ligger på norra backa (mittemot bilprovningen). Vi huserar där tillsammans med brottar och jujutsu klubbarna i kampsportenshus.

SHOP
Klubben har nu färdigställt en shop där vi har dräkter, t-shirts, tygmärken, väskor, underkläder mm till försäljning. Vi har lagt in lite information om shopen på hemsidan så det är bara att klicka sig vidare så får du en utförligare information om saker vi säljer och när vi har den öppen.

DOJO - Uthyrning

Borlänge Judoclub hyr även ut träningslokalen i mån av tid och vad lokalen skall användas till. Lokalen är lämplig för de som vill utnyttja våra judomattor men också för dem som vill använda golvytan utan mattor.

Några som brukar hyra vår lokal är andra klubbar i kommunen. Lokalen kan naturligtvis också användas till mycket annat som exempelvis mindre utställningar eller annat som ni kommer med förslag på.

Lokalen kan lämpligen också användas till övernattningar när det gäller olika inkvarteringar som inte ställer så stora krav på komforten. Judomattorna kan då utgöra underlag för sovplatser. Vi kan också ordna så att mat serveras. Vi kan även hjälp till med förtäring, musikunderhållning eller andra saker som Ni kan behöva för att göra Er tillställning lyckad.

Är Ni en förening, företag, privatperson eller liknande är det bara att kontakta nedanstående ansvarig så försöker vi finna en lösning som passar alla.

Peter Nyvall
Mobil 070-794 15 61    
This is a mailto link

Uppdaterad: 13 JAN 2014 13:33 Skribent: Håkan Gudjonsson

Sökes: Sponsorer !

Finnes: Guld & Silverpaket. 

Vill du synas här?

 för mer info : This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Borlänge JC - Judo
Box 19
78121 Borlänge

Besöksadress:
Kampsportens Hus,, Teknikergatan 1
78170 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info