Hoppa till sidans innehåll

Norrcup 3, 19sept 2015


Norrcup 3, Kampsportens hus, Borlänge 19 september  2015

Lördagen den 19 september anordnade Borlänge Judoklubb  Norrcup 3 i Kampsportens hus med 145 tävlande från 29 olika judoklubbar. Från  Östersund i norr till Göteborg i söder. Av dessa var det sju stycken från  hemmaklubben BJC.

Först ut var Julius Tynell i P15 -42, som vann alla sina  matcher och tog klubbens första guld för dagen. Snabbt efter kom lillebror,  Wilgot Tynell och tog dagens andra guld efter bra matcher i P13 -34. Ludvig  Klyftell kom i plusklass och fick det tufft. Han vann första matchen på  fasthållning, men i semifinalen åkte han dit på fasthållning, då han mötte  vinnaren, Kalle Lindroth från Rättvik, i klassen P13+50. En delad bronsplats  blev det i alla fall för Ludvig.

I F15-57 fick klubbkompisarna Elsa Klyftell och Agnes  Eriksson möta varandra i första matchen. Den vann Agnes på fasthållning. Båda  tjejerna var riktigt i form och kämpade sig till segrar mot de andra tre i  klassen. Det blev guld till Agnes och silver till Elsa.  Ivar Runvik i P18-60 gjorde riktigt bra  matcher mot tufft motstånd men lyckades inte ta hem någon seger den här gången.  Noel Lagnelius dubblade idag och tog hem guldet i P18-73 och silvret i  H21-73. Fullständiga resultat från alla klasser finner ni här.

Under tävlingen så dömde Omar Alsofani upp och fick sin  efterlängtade svenska D-domarlicens.

En riktigt bra dag för hemmaklubben som lovar gott inför  höstens tävlingar.

Grattis till bra kämpar glädje och resultat till alla  tävlande och bra jobbat alla domare och funktionärer. Ett extra grattis till  Omar för licensen. Ett extra tack till Rättvik som ställde upp med funktionärer  när i vi inte hade egna så det räckte för att genomföra en bra  tävling.

Uppdaterad: 15 DEC 2015 21:13 Skribent: Ulrica Klyftell

Sökes: Sponsorer !

Finnes: Guld & Silverpaket. 

Vill du synas här?

 för mer info : This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Borlänge JC - Judo
Box 19
78121 Borlänge

Besöksadress:
Kampsportens Hus,, Teknikergatan 1
78170 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info