Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Dalarnas Idrottsförbund


Det är dags för föreningar och förbund att redovisa verksamhet, vi ser gärna att ni redovisar senast 18 juni.
 
Ledarutbildning för dig som ska vara idrottsledare på en sommaridrottsskola 2021.
 
Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen.
 
RF-SISU Dalarna gratulerar IFB Faluns herrar till sitt sjätte SM-guld!
 
Aktiva i DSA Elit berättar om miljön - Dalarna är kanske det bästa eller ett av de bästa områden som finns för mountainbike i Sverige.
 
Folkhälsomyndigheten har beslutat om ändringar i de allmänna råden som möjliggör för barn och unga födda 2002 eller senare att delta i enstaka match eller tävling utomhus. Beslutet gäller från och med 28 april.
 
Syftet med detta stöd är att i största möjliga mån, men med respekt för de rekommendationer som finns, fortsätta med den dagliga idrottsverksamheten. Med andra ord att anpassa idrottsverksamhet till rådande omständigheter.
 

Sommaridrottsskola

(2021-04-26 06:16)
Nu är det kanske viktigare än någonsin att erbjuda barn och unga aktiviteter under sommaren. Vi hoppas att din idrottsförening vill bidra genom att genomföra någon form av sommaridrottsskola. Vi hjälper er gärna med upplägg och aktiviteter.
 
Med både kunskaper och arbetslivserfarenheter hoppas jag kunna bidra till att barn och ungdomar ökar sin rörelsekapacitet.
 
Utbildningen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline rörande medlemshantering och avgifter.
 
Målet med föreläsningen är att höja kunskapen inom området och väcka intresse för att arbeta med frågan i er förening.
 
Fonden som bidrar till att sänka trösklarna och förbättra förutsättningarna så att barn och ungdomar ska kunna delta i idrottslig verksamhet på lika villkor.
 
Ta chansen att fylla på med kunskap och inspiration om hur du bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsnedsättningar som exempelvis ADHD och Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska funktionsvariationer.
 
Alla som misstänker att ett barn far illa bör anmäla det till socialtjänsten. Hur går en anmälan till och vad händer efter anmälan? Varför är det så viktigt att även idrottsledaren agerar?
 
"Mitt hjärta klappar extra mycket för barn och ungas utveckling i livet med idrott och rörelseglädje som verktyg. "
 
12

BSS Facebook

  

 

  

  

 

  

 

  

 

 

   

 

 

 Borlänge Simsällskaps huvudsponsor

Borlänge energi

 

               KOM IHÅG
 

 Mats-Åke Ohlssons                    Minnesfond

    Plusgiro 582688-8  eller
    Swish 1234229522

 

Postadress:
Borlänge SS - Simidrott
Box 904
78129 Borlänge

Besöksadress:
Masergatan 22
78440 Borlänge

Kontakt:
Tel: +46705620057
E-post: info@borlangess.se

Se all info