Hoppa till sidans innehåll

Med anledning av Coronaviruset

08 FEB 2021 12:06
Coronaviruset som fått stor spridning så meddelar vi här en del riktlinjer för Botkyrka Badminton
  • Uppdaterad: 09 MAR 2021 20:11

Till alla våra medlemmar: Denna sida kommer att fungera som en uppdaterad info sida om vad som gäller för alla klubbens olika aktiviteter under starten av 2021 med hänsyn till Corona-virus

Ber er titta här innan ni mailar och ställer frågor. Har ni något ni funderar på som ni inte hittar svar på här så är jag tacksam om ni hör av er så vi kan svara er och även lägga till den informationen här.

Ordinarie träningar

Alla senior och motionsträningsgrupper är fortsatt inställda. Måndagen 25 Januari startar vi igång  med ungdomsträning -födda 2002 och yngre -  (nytt besked fr. Botkyrka Kommun 8 februari) . 

:: Träning i Botkyrka rackethall med Botkyrka GoIF Badminton ::

# Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
# Det får inte vistas föräldrar och syskon som sitter och tittar på träningarna detta för att de ska vistas så lite folk som möjligt i våra lokaler.
# Byt om hemma före och efter aktiviteter.
# Dela inte vattenflaskor, som kan överföra saliv.
# Vi ser till att torka av låneracketar
# Bollar kan bli kontaminerade. Tvätta händer före och efter träningen, torka er inte i ansiktet med händerna. Det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit för att hålla god handhygien. Man kan ha en vinylhandske som skydd som finns på apoteket.

Badmintonskolan håller på till 4 Juni och träning för våra tävlingsgrupper t o m 11 Juni

Skribent: Göran Tjulin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Botkyrka GOIF - Badminton
Botkyrka Rackethall, Humlevägen 3
14567 Norsborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: badminton@botkyrkago...

Se all info