Hoppa till sidans innehåll

Med anledning av Coronaviruset (Covid 19)

01 APR 2020 16:06
Coronaviruset som fått stor spridning så meddelar vi här en del riktlinjer för Botkyrka Badminton
  • Uppdaterad: 01 APR 2020 16:14

Till alla våra medlemmar: Denna sida kommer att fungera som en uppdaterad info sida om vad som gäller för alla klubbens olika aktiviteter under resten av VT 2020 med hänsyn till Corona-virus

Ber er titta här innan ni mailar och ställer frågor. Har ni något ni funderar på som ni inte hittar svar på här så är jag tacksam om ni hör av er så vi kan svara er och även lägga till den informationen här.

Ordinarie träningar

Vi kommer att genomföra alla ordinarie träningar så länge inga andra restriktioner kommer från regering, RF, Sv, Badmintonförbundet eller Botkyrka Kommun.

:: Träning i Botkyrka rackethall med Botkyrka GoIF Badminton ::

# Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
# Det får inte vistas föräldrar och syskon som sitter och tittar på träningarna detta för att de ska vistas så lite folk som möjligt i våra lokaler.
# Byt om hemma före och efter aktiviteter.
# Dela inte vattenflaskor, som kan överföra saliv.
# Vi ser till att torka av låneracketar
# Bollar kan bli kontaminerade. Tvätta er före och efter träningen, torka er inte i ansiktet med händerna. Det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit för att hålla god handhygien. Man kan ha en vinylhandske som skydd som finns på apoteket.
# "Personer över 70 år bör undvika offentliga miljöer och minska sociala kontakter och ska därför inte delta i gruppaktiviteter inomhus".

Badmintonskolan håller på till 4 Juni och träning för våra tävlingsgrupper t o m 11 Juni

Skribent: Göran Tjulin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Botkyrka GOIF - Badminton
Botkyrka Rackethall, Humlevägen 3
14567 Norsborg

Kontakt:
Tel: 0853179540
Fax: 0853179540
E-post: This is a mailto link

Se all info