Hoppa till sidans innehåll

Tränarledda pass enduro

23 MAR 2018 15:40
BMK testar under 2018 ett upplägg med tränarledda pass enduro. Genom att träna mer genomtänkt och strukturerat finns det alla möjligheter att ta sin körning vidare.
  • Uppdaterad: 14 SEP 2018 09:47

Vill du utveckla din körning och ta ett eller flera steg mot att bli en snabbare enduroförare? 

BMK testar under 2018 ett upplägg med tränarledda pass enduro. Genom att träna mer genomtänkt och strukturerat finns det alla möjligheter att ta sin körning vidare.  

Grundupplägg
Det handlar om strukturerad träning två timmar och en dedikerad tränare.
De planerade grupperna:
1: Tävlingsgrupp ungdom
2: Tävlingsgrupp(bredd) senior
3: Motion
4: Motion nybörjare.

Tävlingsgrupperna har max 8 och motionsgrupperna max 10 deltagare.
Tidplanen för dessa träningar är onsdagar kl 18-20. Med 18 är det alltså ombytt och körklar som avses. Datumen det handlar om är fyra tillfällen innan sommaren, två därefter:
25 april
9 maj
30 maj
20 juni
15 augusti
19 september

Förutsättningar
Som medlem ansöker du om att ingå i en av träningsgrupperna. Detta är endast öppet för medlemmar i BMK och i det fall intresset är stort har medlemmar som ställt upp och hjälpt till i klubben förtur till att få en plats. Vi tror dock att respektive grupp ska vara liten, för att varje deltagare ska kunna få bästa möjliga återkoppling av tränaren. 
Alla deltagare betalar in för samtliga sex tillfällen innan start ungdomar 800 kronor seniorer 1300 kr. Alla deltagare får en BMK tävlingströja värd 500 kr. Observera att ingen återbetalning sker i det fall ni inte kan delta vid en eller flera tillfällen. Vi gör på detta sätt för att det ska bli enkelt att administrera samt få ihop ekonomin för projektet. Klubben står för stor del av tränarersättningen vilket gör det mycket förmånligt.

Vill du vara med?
Mejla till This is a mailto link och skriv tydligt vilken grupp du vill delta i.

Sätt BMK TRÄNING som ämne och skriv i din ansökan vad din målsättning är för 2018, vad det gäller tävlingar eller utveckling, samt gärna en rad om vilka tävlingar du hittills kört samt placering. 
Detta är bara för att få ihop så jämna grupper som möjligt och ett underlag för tränarna, resultat i tidigare tävlingar har ingen inverkan på fördelning av platserna. Det viktigaste är att du har en ambition om att utvecklas som förare. 

Bifoga gärna en rad i vilken omfattning du hjälpt till i klubben det senaste året i det fall det blir ett stort intresse för att ingå i respektive grupper. Medlemmar som deltagit som funktionärer, varit öppningsansvariga eller på annat sätt gjort en insats för klubben har självklart prioritet. 

Grupperna kommer att spikas efter påsk.
Fundera nu inte alltför mycket, det här kommer att bli superkul. Kolla din kalender om du kan dessa datum och skicka därefter in din ansökan om att delta i BMK Enduroträningar 2018.

Mvh
/Erik Elfström och Magnus Johansson


Epost: Adressen Gömd


Betala med swish

Cafeteria/köravgifter
123 562 75 91

Medlemsavgifter
123 247 77 50

RC
123 048 25 21


Botkyrka Motorklubb
Enduro Sektionen
Cross Sektionen
ATV Sektionen
Folkrace Sektionen
RC Sektionen

Postadress:
Botkyrka MK - Motorcykel och Snöskoter
Box 132
14622 Tullinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info