Hoppa till sidans innehåll
Foto: Anders Oxonius Pallen

Sverigecupen #4 avklarad

13 JUL 2012 10:03
Ja, vi lyckades.....
  • Skapad: 13 JUL 2012 10:03

Helgen den 7-8/7 gich Sverigecupen #4 av stapeln på Botkyrka MK och det blev en helt suverän tävling med bra väder och härlig racing. Startfältet kunde varit större men en krock med en EM-tävling för 1:10, samt att det var mitt i semestern gjorde att det blev lite färre anmälda. 62 tappra förare kom dock och det är klart godkänt ändå.

Vår nybyggda kiosk var välbesökt och banan höll bättre än förväntat hela helgen och det utlovade regnet som varenda app varnat för uteblev helt. doch öppnade sig himmelen ca 1 timme efter prisutdelningen men det var ju bara skönt, så man kynde kyla ner sig lite.

 

Med facit i handen kan vi nu bara konstatera att BMK satts på RC-kartan som en kul men svår bana som får de flesta förare att dra på smilbanden lite extra när de kör samt att vi är fullt kapabla att arrangera tävlingar i denna storlek. De flesta tävlande visade gott humör när de åkte härifrån och ingen hade annat än positiv kritik.

 

BMK säger Grattis till Andreas Edvinsson som tog 1:a platsen och därmed säkrade 1:a platsen i Cupen. Stort grattis även till Fredrik Peters och Kennie Ekenstierna som blev 2:a resp. 3:a.

Ett stort tack till samtliga som gjorde denna tävling möjlig, förare likväl som funktionärer

Skribent: Anders Oxonius

 

 

 


Betala med swish

Nummer: 123 562 75 91

RC har ett eget nummer
123 048 25 21

 

Botkyrka Motorklubb
Enduro Sektionen
Cross Sektionen
ATV Sektionen
Folkrace Sektionen
RC Sektionen

Postadress:
Botkyrka MK - Motorcykel och Snöskoter
Box 132
14622 Tullinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info