Hoppa till sidans innehåll

Botkyrka RS - Ridsport

Sommaren och hösten

Nu är sommaren här och med den uppladdning inför kommande termin både på ridskolan och tävlingar. 

Den 22-23 augusti är det hopptävlingar på Vallen.

Den 12-13 september kommer höstens fälttävlan äga rum.

Det betyder att vi tillsammans kommer behöva hjälpas åt att iordningställa våran fina tävlingsplats! Vi kommer även behöva funktionärer till dessa två tillfällen, som vanligt vid våra hemmatävlingar, så om ni ej har annat inbokat, boka gärna in dessa datum som funktionär och var med och gör våra tävlingar så bra som det bara går. Det kommer behövas funktionärer till alla olika uppgifter till bägge helgerna. Hopptävlingarna lite färre antal och fälttävlan större antal.

Lördagen den 8:e augusti har vi planerat för en "fixardag", för att göra vallen iordning inför tävlingarna. Staket, hinder, och bodar m.m behöver fräschas upp och lagas, gräs ska trimmas och terränghinder ska risas.Vi startar kl. 10.00 för de som vill börja tidigt. Kl.13.00 serveras det grillat till lunch och man får gärna ansluta då om man hellre vill lägga några timmar på eftermiddagen. Alla är välkomna och vi är glada över all hjälp, även om man bara kan vara med någon timme.

De som vill och/eller kan är också välkomna att jobba vidare med det som inte hunnit göras klart under lördagen, på onsdagkvällar den 12:e, 19:e och 26:e augusti, samt den 3:e september, från ca kl 17. Vi avslutar förstås med en gemensam grillning!

Sista finputsen av fälttävlansbanorna gör vi tillsammans helgen 5-6:e september, innan fälttävlanshelgen.
Vill du hjälpa till nån timme eller två men inte kan när vi träffas gemensamt går det bra att titta förbi när som helst och göra småsaker som behöver fixas. En lista kommer finnas tillgänglig tillsammans med t ex färg och verktyg.

Mer information om dagar och tider kommer att meddelas på BRS hemsida och Facebook allteftersom vi ser vad som behöver göras.
Alla bidrag är värdefulla, alla kan göra nåt och hjälps vi åt blir det lätt!

Med vänliga sommarhälsningar från personal och styrelse i BRS.

 

Covid-19 - Vi släpper lite på restriktionerna!

Skötare och övriga elever är välkomna till stallet för att sköta om sin favoritponny/häst. Vid minsta förkylningssymptom så SKA ni stanna hemma. Visa hänsyn till andra i stallet och håll avstånd. Kom ihåg att tvätta händerna!

För lite mer info kring covid-19 och verksamheten kan ni läsa här, samt på anslag på anläggningen.

 

 

 

Är du intresserad av att börja rida?

Eller vill anmäla till en kurs/lovaktivitet? Klicka nedan:

minridskola.se

BRS KLUBBKLÄDER

Postadress:
Botkyrka RS - Ridsport
Linda Holmqvist, Skrefsta Gård
14743 Tumba

Kontakt:
Tel: 0853039144
E-post: This is a mailto link

Se all info