Hoppa till sidans innehåll

Café


Cafeterian HT 2018

Tack alla ridgrupper som arbetat  i cafeterian under våren! Tack vare er har vi kunnat hålla cafeterian öppen nästan alla helger. Vårt mål är att inte behöva hålla stängt någon helg på grund av att grupper inte tar sitt ansvar!

Återigen vill vi påminna om att BRS drivs ideellt och att deltagande i verksamheten också innebär att bidra med ideella arbetsinsatser. För er som utnyttjar ridskolan betyder det att varje termin ställa upp två timmar/ridtillfälle i vår cafeteria.

Även i år har vi delat ut arbetspasstider i cafeterian till alla som deltar i ridskolans gruppridning. 

VIKTIGT!!!

Det är jätteviktigt att den som fått en tid som inte passar ansvarar för att själv byta tid med någon / hitta en ersättare i den egna eller någon annan ridgrupp (t.ex. genom att sätta upp en lapp med önskemål om byte på anslagstavlan utanför stallkontoret). 

Hittas ingen ersättare måste det meddelas till ridgruppen och till oss i cafeteriagruppen. 

Observera att tiden är personlig och inte knuten till ridgruppen. Det innebär att även om du byter grupp under terminen så har du kvar din schemalagda tid i cafeterian.

Vi fortsätter att boka upp halva grupper vissa söndagar och kortar av tiden. Det innebär att cafeterian bemannas mellan kl.10.00 och 14.00 dessa söndagar. På det sättet kan vi få tillgång till fler grupper som kan hjälpa till under tävlingsdagar då vi behöver extra förstärkning.

Vid några tillfällen på söndagar är det tävlingar eller andra aktiviteter och då gäller andra tider och hela grupper bemannar.

Kolla därför era tider i Caféschemat noga. Tänk på att om ni ska arbeta en tävlingsdag eller en söndag kan gruppen vara delad och andra tider kan gälla. 

Cafègruppen ansvarar för alla inköp till cafeterian.

För den som är under 16 år måste en förälder ta ansvar för arbetet i cafeterian (vilket innebär vara närvarande i cafeterian).

Under tävlingsdagarär det viktigt att det är enbart vuxna (16 år och äldre) som bemannar cafeterian. Då finns det inte utrymme för yngre barn.

Vi hoppas att ni kan se det positiva i att driva cafeterian och känna att det bidrar till att verksamheten även i fortsättningen skapar tillfällen till fin samvaro för BRS:are i alla åldrar.

 

Vänliga hälsningar

Cafeteriagruppen

This is a mailto link

 

Gunilla Enänger 070 579 76 81

Kerstin Ångman 0760 399 733

Carina Ståleborg, Monica Danell, Tine Blomberg, Chricko Synnerdahl

 

Uppdaterad: 11 AUG 2018 16:09 Skribent: Mischa Johansson

 B_LIL_logo_light_purple

web_logo_se

 

Postadress:
Botkyrka RS - Ridsport
Linda Holmqvist, Skrefsta Gård
14743 Tumba

Kontakt:
Tel: 08-53039144
E-post: This is a mailto link

Se all info