Hoppa till sidans innehåll

Neråt i seriespelet för de unga

17 SEP 2021 20:44
  • Skapad: 17 SEP 2021 20:44

Seriespel först på hemmaplan i augusti och sedan i september i Falkenberg. Fyra poäng efter vinster mot Lejonkulan och Bon bon från Skövde. På söndagen gick det tyngre, förlust både mot Karlsborg och Pomme de pin, från Dalsjöfors (betyder tallkotte). Rätt så lika i Falkenberg, men nu en poäng mot De bruna baskrarna och Skövde och seger mot Lejonkulan. Söndagen om möjligt ännu värre med en riktigt pinsam förlust mot Karlsborg, 12-52 totalt på fyra matcher. Hade vi gett upp på förhand, vi bjöd i alla fall inte mycket motstånd. Lite bättre spel mot POM men förlust där också. Baskrarna drog ifrån oss och Skövde gick om oss tack vare förlusterna. Till slut en femteplats av sex lag.

Vad kan jag tycka och tänka om detta. Det känns som att vi borde ha tagit en poäng mot både Baskrarna och POM. Alla matcher var jämna och kunde slutat hur som helst. Inte bara lätt eller fördel med att ha hemmaplan. Och i Falkenberg känns det som att vi återigen borde ha fixat seger istället för oavgjort mot både Baskrarna och Skövde. Men vi var inte bättre som lag totalt sett. Vi får väl ta nya tag i division 3.

Det känns surt när det var så nära att vi hängde kvar. En poäng och bättre kvot eller två poäng totalt hade räckt. Spelarna spelade nog så gott dom kunde, men några behöver nog träna mera till kommande seriespel. Arne och Krister var saknade, både som naturliga skyttar och stabila mittspelare, taktiker och spridare av lugn i lagen. Rent allmänt skulle vi väl behöva trolla fram ett par spelare till. Truppen är tunn när några är borta.  / Anders

Skribent: Anders Ring
E-post: This is a mailto link

 


 

Svensk Boule

Postadress:
Boule von Platen - Boule
Bengt Ydnäs, Mossgatan 24
59132 Motala

Kontakt:
Tel: 0708732726
E-post: bengt.ydnas63@gmail....

Se all info