Hoppa till sidans innehåll

BK Zeros - Boxholms IF


Säsongens sista match är spelad. Vi åkte till Motala för att möta BK Zeros som vi spelade oavgjort mot på hemmaplan. Vi ville självklart avsluta säsongen på ett så bra sätt som möjligt. Dels för att få med sig en skön känsla inför nästa säsong men även för att ge Carro S och Martina, som har sagt att de ska sluta efter säsongen, ett härligt avslut...och kanske lite sug att ändå komma tillbaka nästa år.

 

Matchen börjar bra även om det inte är något vidare tempo så kontrollerar vi händelserna. Vi hinner bränna några chanser innan Martina sätter första riktigt snyggt efter ett inspel från Kajsa. Tvåan kommer inte så långt senare och det är återigen Kajsa som står för inspelet men Patricia som gör sitt första mål för säsongen. Vi hinner även med att få 3-0 innan paus genom Frida.

Andra halvlek blir lite sämre spel men vi kontrollerar fortfarande bollen mestadels. Återigen bränner vi några lägen och återigen är det Martina som sätter dit bollen först. Några minuter senare är hon där igen och trycker dit en tåpaj. Vi hinner även med att göra 6-0 genom Frida som skjuter ett långskott otagbart för målvakten. På slutet skickar vi upp Joline på topp för att hon ska få känna hur det är i anfallande straffområde. Hon får ganska direkt en bra chans men målvakten räddar. Matchen slutar med komfortabel vinst.

 

Skön avslutning med riktigt härlig stämning hela tiden. Gör man tre mål kanske man inte ska lägga skorna på hyllan heller Martina... Bäst på planen var Patricia som kämpar stenhårt och utnyttjar sin snabbhet på kanten och även får pilla in ett mål. Efter matchen blev det, som de hälsosamma sportmännsikor vi är, ett stop på en pizzeria i Motala innan vi åkte och kollade på herrarnas bortamatch mot boren. Tänk den dagen vi får lika många bortasupportrar på våra matcher...

Uppdaterad: 28 SEP 2014 19:13 Skribent: Henrik Tengvall


 

Ovako 

 

Adidas

 

Intersport

 

Coop

 

Lemur

 

Boxholmshus

 

 

Steeltec 

 

Bring

 

ICA Nära i Boxholm kopiera 

 

BIZ

 

torget

 

Mejeriet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Boxholms IF - Fotboll
Svartåvallen
59012 Boxholm

Kontakt:
Tel: 014250284
E-post: This is a mailto link

Se all info