Hoppa till sidans innehåll

Borensbergs IF - Boxholms IF


Andra bortamatchen på rad för Bifs balla brudar. Denna gång var det ett annat BIF som stod för motståndet, Borensbergs IF. Förberedelserna börjar att sätta sig och vi kommer taggade för att försöka få med oss ännu en trepoängare hem.

 

Matchen startar för vår del ganska bra och vi skapar en hel del chanser, en del klarare än andra. Vi håller uppe spelet ganska bra men då och då kommer våra motståndare till farliga chanser som de, som tur är för oss,inte lyckas göra mål på. Att första halvlek slutar 0-0 känns lite konstigt med alla chanser som skapas. Tycker ändå att vi är det bättre laget på planen och 2-1 till oss kanske hade känts mer som ett speglande resultat.


I andra halvlek får vi inte tag i bollen i början utan Borensberg trycker på och tar över mer av spelet. De hinner även med att skapa en del chanser men inte något som resulterar i mål. Efter ungefär tjugo minuter börjar vi få lite bättre koll på spelet och det jämnar ut sig på planen. Några minuter efter det kommer dagens första kalldusch då Borensberg tar ledningen på en hörna. Vi flyttar upp lite mer och satsar på att lyfta bollarna och försöka få in en kvittering. Så till slut, med bara några få minuter kvar av matchen, kommer kvitteringen genom Tilda framspelad av Frida.

 

Sammandraget en match som kunde ha slutat precis hur som helst men efter att ha hamnat i underläge och kvittera så sent i matchen kändes det nästan som en liten seger även om det sett över hela matchen nog var ett ganska rättvist resultat. Hela laget gör på nytt en bra match med backlinjen i topp som fortsätter spela stabilt även om det blev lite skumt bakåt ibland. På tre matcher har vi släppt in två mål vilket säger nåt om stabiliteten. Framåt har vi det fortsatt lite svårt men med de chanser vi skapar så lossnar det snart.

 

Kvällens andra kalldusch slapp jag, Jaime och Made i alla fall då det inte fanns en gnutta varmvatten i duscharna. Förhoppningsvis värmde ändå den sena kvitteringen något på vägen hem.

Uppdaterad: 05 MAJ 2014 20:02 Skribent: Henrik Tengvall


 

Ovako 

 

Adidas

 

Intersport

 

Coop

 

Lemur

 

Boxholmshus

 

 

Steeltec 

 

Bring

 

ICA Nära i Boxholm kopiera 

 

BIZ

 

torget

 

Mejeriet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Boxholms IF - Fotboll
Svartåvallen
59012 Boxholm

Kontakt:
Tel: 014250284
E-post: This is a mailto link

Se all info