Hoppa till sidans innehåll

Boxholms IF - BK Ljungsbro


Säsongens andra hemmamatch var det BK Ljungsbro som besökte oss på Svartåvallen. För en gångs skull hade vi lite oflyt med vädret men regnet höll sig i stort sett borta i alla fall. Skönt att få spela en match på konstgräs som vi är vana vid efter två matcher på naturgräs.

 

Första halvlek börjar bra för vår del och vi skapar ganska bra chanser. Efter ungefär en kvart kommer Paulina i ett friläge som målvakten räddar men som Paulina sedan slår in returen i mål. Skönt att få ett så pass tidigt mål, förhoppningsvis skulle det lossna lite bättre med målskörden. Vi fortsätter att skapa lägen och efter ett tag blir det hands i straffområdet på ett skott utifrån. Dommaren sätter pipan i munnen och vi har fått med oss en straff. Malin går iskallt fram och rullar in bollen i mål och vi tar med oss 2-0 i halvtid.

 

Andra halvlek får vi, liksom tidigare matcher, en liten down-period när spelet inte riktigt stämmer. Det känns ändå som att vi har hyfsad kontroll även om vi inte får till vårat spel. Efter en liten stund blir det bättre igen och Carro S kan utöka vår ledning med ett skott utifrån efter bra förarbete inne i strafformådet. Ytterligare lite senare kommer Paulina fri igen och den här gången går bollen direkt i mål (även fast målvakten var på denna boll med). Med ungefär en kvart kvar blir det lite struligt i vårt eget straffområde och Ljungsbro lyckas trycka in en boll när vi inte lyckas rensa bort den. På slutet gör vi lite byten och omflyttningar i laget för att testa lite nya positioner. Vi skapar ytterligare några riktigt bra chanser men matchen slutar 4-1.

 

På det hela gör vi en bra match där vi har kommandot i stort sett hela tiden. Hade det inte varit för en riktigt duktig mittback i Ljungsbro och lite bättre skärpa i våra avslut hade vi nog kunnat göra två, tre mål till. Men jag klagar inte när vi får in fyra bollar =) Som vanligt en stark laginsats av alla spelare, både i startelvan och de som började på bänken. 

Uppdaterad: 11 MAJ 2014 22:05 Skribent: Henrik Tengvall


 

Ovako 

 

Adidas

 

Intersport

 

Coop

 

Lemur

 

Boxholmshus

 

 

Steeltec 

 

Bring

 

ICA Nära i Boxholm kopiera 

 

BIZ

 

torget

 

Mejeriet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Boxholms IF - Fotboll
Svartåvallen
59012 Boxholm

Kontakt:
Tel: 014250284
E-post: This is a mailto link

Se all info