Hoppa till sidans innehåll

Boxholms IF - Borensbergs IF FK


0-0 punkt. Så skulle det egentligen räcka att sammanfatta matchen mot Borensberg men jag ska försöka att få ihop några ord.

 

Om man jämför denna match mot vårens, då det var helt sjukt att det stod 0-0 i paus, så var det bra mycket mer logiskt i denna. Borensberg spelar mycket boll och försöker locka upp oss i banan för att sedan ”kontra” på oss. Någon gång lyckas det med men det blir aldrig särskilt farligt. För våran del kommer bästa chansen precis i början av halvleken då Paulina skjuter ett skott straxt utanför stolpen. Det blir även lite tilltrasslat vid en hörna men det är mycket fötter i vägen så vi hinner inte få iväg nåt skott mot mål.

 

Andra halvlek får vi lite mer spel men skapar inte jättemycket. Vi får en kanonchans med knappt 10 minuter kvar då Ester får ett friläge men Borensbergs målvakt är snabbt ute och räddar bollen med en benparad. Bakåt känns det egentligen bara lite obekvämt vid nån hörna och en gång när en av deras spelare är näst intill fri i straffområdet men bollen styrs ut straxt utanför stolpen.

 

Matchen slutar som sagt 0-0 och det känns som ett rättvist resultat, inget av lagen är överlägset det andra och det skapas inte många målchanser. Vi gör väl inte en av våra bättre matcher offensivt men defensivt gör vi som vanligt en stabil insats med Joline i spetsen. Nu har vi haft vår ”Down-match” och får en spelledig helg och kommer tillbaka hungriga igen om två veckor då Malmslätt kommer på besök.

Uppdaterad: 24 AUG 2014 21:55 Skribent: Henrik Tengvall


 

Ovako 

 

Adidas

 

Intersport

 

Coop

 

Lemur

 

Boxholmshus

 

 

Steeltec 

 

Bring

 

ICA Nära i Boxholm kopiera 

 

BIZ

 

torget

 

Mejeriet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Boxholms IF - Fotboll
Svartåvallen
59012 Boxholm

Kontakt:
Tel: 014250284
E-post: This is a mailto link

Se all info