Hoppa till sidans innehåll

Boxholms IF - LiU AIF FK


Matchen spelades hemma på Svartåvallen mot ett för min del helt okänt LiU AIF FK (sug på det namnet ni). Vi börjar första halvlek ganska bra och skapar några hyfsade chanser, framförallt får vi ganska bra skottlägen. Av någon anledning lyckas dessvärre alla våra skott att träffa deras målvakt. Vi har skaplig koll på planen och är det förande laget även om det spelas bort lite väl enkla bollar ibland.

 

Andra halvlek börjar bra och deras målvakt tappar sånär in en boll i målet efter fem minuter. Efter det börjar LiU få föra spelet och vi har inte det där lilla extra flytet så vi får med oss bollarna i 50-50 lägen. Vi står emot bra ändå men efter halva halvleken börjar vår ork(?) tryta vilket gör att det blir mer och mer ytor och vi får springa mer. Till slut orkar vi inte stå emot och rensa undan bollen vilket gör att våra motståndare kan nicka in 0-1 på en andrachans, eller va det möjligvis tredje? Vi försöker komma igång men blir lite stressade och får fortfarande inte riktigt med oss bollarna från närkamperna. Efter 90 minuter blåser domaren i pipan och vi börjar tyvärr seriespelet med en uddamålsförlust.

 

Sammanfattningsvis kan man nog säga att lagen styrde var sin halvlek och att det ändå var en hyffsat jämn tillställning. Om man ser till klara målchanser så var kanske inte LiUs seger helt orättvis även om det såklart hade varit skönt att få peta in en boll eller två. Vi är ändå med i matchen och ska inte hänga läpp för detta. Nästa vecka ska vi åka till underbara Lotorp och då känner jag att resultatet kommer sluta till vår fördel.

Uppdaterad: 28 APR 2014 21:01 Skribent: Henrik Tengvall


 

Ovako 

 

Adidas

 

Intersport

 

Coop

 

Lemur

 

Boxholmshus

 

 

Steeltec 

 

Bring

 

ICA Nära i Boxholm kopiera 

 

BIZ

 

torget

 

Mejeriet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Boxholms IF - Fotboll
Svartåvallen
59012 Boxholm

Kontakt:
Tel: 014250284
E-post: This is a mailto link

Se all info