Hoppa till sidans innehåll

Malmslätts AIK- Boxholms IF


Malmslätts AIK – Boxholms IF

En härlig söndag åkte vi till Malmslätt för att möta serieledarna. Vi startar med en något defensivare startuppställning än vad vi gjort tidigare.

 

Första halvlek drar igång och vi försöker vara på tårna redan från start. Det känns som att vi har bra koll på planen och skapar en del chanser. Efter ungefär tio-femton minuter slår Martina in bollen i mål, men en tveksamt blåst offside gjorde att det fortfarande var mållöst. Vi fortsätter trampa på och det bjuds på ganska stora ytor på planen. Noll-noll står sig halvleken ut.

 

Andra halvlek börjar även den bra och det dröjer inte länge förr än Frida får till en kalasträff och bollen går ribba in och vi har tagit ledningen. Vi fortsätter att skapa chanser, och det är inga dåliga chanser. Men återigen saknar vi lite kyla i avsluten. Efter ett tag lyckas vi inte hålla nollan längre utan Malmslätt kvitterar. Vi går inte ner oss för det utan vi taggar till och det dröjer inte mer än fem minuter så slår Paulina in en retur efter ett skott av Martina. Laget krigar på på planen och just när det känns som att vi kanske kan få med oss tre poäng kommer en sen kvittering från Malmslätt. Matchen slutar 2-2.

 

På det hela gör vi en bra match och det svider att vi inte fick hålla ut till tre poäng. Det hade inte alls varit orättvist. Vi skapar hur många klara chanser som helst, några bollar till ska gå i mål det är bara så det är. Defensivt så gör vi återigen en bra match där det blir lite tillfälligheter som gör att vi släpper in målen. Att ta med sig en pinne hem från serieledarna får kännas ok men det var ju så nära ännu mer.

Uppdaterad: 18 MAJ 2014 20:30 Skribent: Henrik Tengvall


 

Ovako 

 

Adidas

 

Intersport

 

Coop

 

Lemur

 

Boxholmshus

 

 

Steeltec 

 

Bring

 

ICA Nära i Boxholm kopiera 

 

BIZ

 

torget

 

Mejeriet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Boxholms IF - Fotboll
Svartåvallen
59012 Boxholm

Kontakt:
Tel: 014250284
E-post: This is a mailto link

Se all info