Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat Åby IF- Boxholms IF


Bortamatch mot Åby efter förra helgens smäll som satte sina spår både fysiskt och psykiskt. För att inte köra helt slut på backarna även denna match gick vi över till att köra ett mer traditionellt 4-4-2.

 

Första halvlek startar och det är en ganska jämn tillställning. Vi håller i bollen bra i laget men som det har sett ut tidigare kommer vi inte till några avslut. Det dröjer inte så länge innan Åby får in ledningmålet genom ett långskott med bra tryck. Vi jobbar upp oss och tar över lite mer spel och skapar någon hörna och något skott utifrån. 0-2 kommer genom ett friläge där spelaren precis hinner runda en utrusande Moa. 0-3 kommer också innan paus i ett misstänkt offsideläge.


Inför andra halvlek gör vi lite ändringar i laget och vi håller spelet ännu bättre än i första. Bollen går från backlinjen till mittfältet och vi spelar oss ur de situationer som uppstår. Tyvärr är det samma läge som i första att vi inte skapar några fler farligheter än några skott utifrån och några hörnor. På en kontring gör sen Åby 0-4 som matchen slutar.

 

Ännu en förlust i bagaget men det spel vi visar inom laget tycker jag stundtals är riktigt bra men tyvärr vinner man inga matcher på bra spel och bollonnehav. Ett fall framåt ändå och det måste vi ta med oss. Jenny skickade tiaran vidare till Patricia som gör en bra match rakt igenom, hon vill ha boll, gör sig spelbar och jobbar hemåt. Tycker hela laget gör en bra insats men vill även plussa lite för Frida som, som vanligt, styr mycket av spelet och till Carro som kommer in i andra halvlek och gör en stabil insats.

 

Nästa match är även den borta, då mot Malmslätt om en vecka!

Uppdaterad: 07 SEP 2015 12:41 Skribent: Henrik Tengvall


 

Ovako 

 

Adidas

 

Intersport

 

Coop

 

Lemur

 

Boxholmshus

 

 

Steeltec 

 

Bring

 

ICA Nära i Boxholm kopiera 

 

BIZ

 

torget

 

Mejeriet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Boxholms IF - Fotboll
Svartåvallen
59012 Boxholm

Kontakt:
Tel: 014250284
E-post: This is a mailto link

Se all info