Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat Boxholms IF - Lotorps IF


Seriematch nummer tre hemma på Svartåvallen mot Lotorp. Förra säsongen mötte vi deras b-lag och jag har för mig vifick med oss en vinst och en oavgjord match. Svårare i år mot a-laget borde det bli.

Första halvlek känns det som det bara är ett lag på planen och tyvärr är det inte de med röda tröjor. Det hinner inte gå många minuter innan första målet kommer och sen rullar det på. Innan halvtid har vi fått släppa in fem mål. Framåt skapade vi inte mycket. Det vassaste läget kom vid en hörna där Ann får en andraboll i ett ganska svårt läge och skottet går över.

Andra halvlek och det är ett helt annat BIF på planen. Vi är hungrigare, ligger tightare och gör inte alls lika mycket misstag. Följaktligen tar vi över spelet mer och det känns som våra motståndare blir mer stressade. Till slut kommer ett mål åt rätt håll då vi gör ett fint anfall då vi byter kant och Lina prickar in bollen. Vi fortsätter kämpa på och skapar en del hyfsade lägen. Mot slutet kommer ett kontringsmål mot oss då vi har flyttat upp så mycket vi kunde.

På det hela gör vi nog vår sämsta halvlek i första för att sedan komma tillbaka och göra en stark andra. Kan vi inte bara spela andrahalvlekar?? Vi visar ändå att vi kan stå upp bra även om det i detta fall var alldeles för sent. Andra halvlek plockar vi med oss till nästa helg resten glömmer vi...

Och just det tiaran gav Ronja till Lina, välförtjänt tycker även tränarna

Uppdaterad: 10 MAJ 2015 18:17 Skribent: Henrik Tengvall


 

Ovako 

 

Adidas

 

Intersport

 

Coop

 

Lemur

 

Boxholmshus

 

 

Steeltec 

 

Bring

 

ICA Nära i Boxholm kopiera 

 

BIZ

 

torget

 

Mejeriet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Boxholms IF - Fotboll
Svartåvallen
59012 Boxholm

Kontakt:
Tel: 014250284
E-post: This is a mailto link

Se all info