Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat Kisa Rimforsa - Boxholms IF


Skitväder och allt annat än optimalt sjukdom/skadeläge i truppen var förutsättningarna inför en av de svårare bortamatcherna på säsongen. På grund av läget i truppen fick vi möjlighet att ta med flera av tjejerna som kommer upp till damlaget nästa år så att de får känna på seniorfotbollen.

 

Första halvlek hinner knappt börja förr än Paulina hamnar i en närkamp där hon landar illa och blir liggande med en smärtande axel.  Ambulans ringdes och var snart på plats för färd till Linköping. Har pratat med Paulina nu på kvällen och dessvärre så blev domen ett brutet nyckelben. På grund av det som hände har jag inte riktigt koll på första halvlek men efter ungefär en halvtimma så gör våra motståndare mål, det enda för halvleken.

 

Andra halvlek sätter vi lite högre fart från start och skapar någon liten orolighet direkt men vi mattas ganska snart av. Efter 20 minuter kommer ett inspel från motståndarnas kant och de kan ganska ostört slå in 2-0. Vi försöker att mobilisera våra krafter och får ett kanonläge med dryga 10 minuter kvar då Ester får ett friläge men målvakten är ute och gör en bra räddning. 1-2 där och vi hade varit med och krigat om poängen. Istället kommer det ett tredje mål emot oss och matchen slutar med säsongens tredje förlust.

 

På det hela så känns det ändå som vi gör en skaplig match efter förutsättningarna även fast vi inte skapar så mycket framåt. De yngre tjejerna spelar i princip hela matchen och visar att det kommer att bli ännu tuffare konkurrens om platserna till nästa år. Nu har vi en match kvar som vi ska göra allt för att vinna och avsluta säsongen på ett bra sätt.

Uppdaterad: 21 SEP 2014 22:47 Skribent: Henrik Tengvall


 

Ovako 

 

Adidas

 

Intersport

 

Coop

 

Lemur

 

Boxholmshus

 

 

Steeltec 

 

Bring

 

ICA Nära i Boxholm kopiera 

 

BIZ

 

torget

 

Mejeriet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Boxholms IF - Fotboll
Svartåvallen
59012 Boxholm

Kontakt:
Tel: 014250284
E-post: This is a mailto link

Se all info