Hoppa till sidans innehåll

Matchkläder, förbandsmaterial


MATCHSTÄLL/RESERVSTÄLL

  • Boxholms IF tillhandahåller matchställ till alla lag i seriespel. Matchställen förvaras i materialrummet på Svartåvallen under vintern. Varje lag får hämta ut sitt matchställ innan säsongen och lämna tillbaka det efter säsongen. Varje matchställ är numrerat och finns i ett register som kanslisten har.
  • Reservställ finns att låna på kansliet. Det lag som behöver ett reservställ får boka det på kansliet. Hämta reservstället tidigast några dagar innan helgen som matchen ska spelas.
  • DET ÄR ABSOLUT FÖRBJUDET ATT PLOCKA KLÄDER FRÅN ANDRA LAGS MATCHSTÄLL. FATTAS DET NÅGOT I ERT MATCHSTÄLL MÅSTE NI KONTAKTA KANSLISTEN SÅ KLUBBEN FÅR ORDNA DET SOM FATTAS.

 

MATERIALSKÅP/BOLLAR

  • Boxholms IF tillhandahåller alla lag bollar, vattenflaskor, sjukvårdväska, västar och linjeflaggor. Vi har som mål att alla lag ska ha var sitt skåp med material. Men det kan bli så att några lag får dela på ett skåp då vi för tillfället inte har utrymme för hur många skåp som helst. Om så blir fallet blir det de yngsta lagen som får dela skåp då deras säsong är kortast.

TVÄTT

  • Alla ungdomslag får ordna med tvätt av matchställen.

FÖRBANDSMATERIAL

  • Boxholms IF tillhandahåller alla lag var sin sjukvårdsväska. Påfyllning av material till väskan sker hos föreningens materialansvarig.
Uppdaterad: 31 JAN 2011 23:10 Skribent: Peter Gustavsson

 

Ovako 

 

Adidas

 

Intersport

 

Coop

 

Lemur

 

Boxholmshus

 

 

Steeltec 

 

Bring

 

ICA Nära i Boxholm kopiera 

 

BIZ

 

torget

 

Mejeriet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Boxholms IF - Fotboll
Svartåvallen
59012 Boxholm

Kontakt:
Tel: 014250284
E-post: This is a mailto link

Se all info