Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Arbetshelg för styrelsen

(2021-06-22 17:00)
Under helgen som var, den 19-20 juni, samlades delar av styrelsen i SBF på kansliet för en första arbetshelg tillsammans.
 

Arbetshelg på kansliet!

(2021-06-20 20:49)
Under helgen 18-20 juni genomförde förbundets styrelse en arbetshelg inriktad på att bekanta sig med nya arbetsuppgifter samt att förankra svenska boxningsförbundets arbetsinriktning tillsammans.
 
SBF:s styrelse har antagit med nya rekommendationer gällande träning och tävling under Coronapandemin. Ni hittar information om detta i artikeln här.
 
Head coach för dam- och herrseniorerna Lennart Bernström har satt ihop följande rapport efter OS-kvalet i Paris i början på juni.
 
I helgen arrangeras ett träningsläger för senior-/junior- och ungdomsdamerna i Norrköping. Head coach Lina Skoghagen har kallat boxare för ett träningsläger.
 
Igår lottades U22 EM i Roseto i Italien och under torsdagen startar turneringen. Lottning och trupp kan ni i artikeln här.
 
Här nedan hittar ni information om hur ni anmäler er och vad ni kan göra för att hjälpa till.
 
Under tisdagen 15 juni åker en trupp med tre boxare, två ledare och en domare till U22 EM i Italien. Turneringen var egentligen tänkt att hållas under 2020 men blev uppskjuten pga. Coronapandemin.
 
I helgen genomfördes en helt digital Unga Ledar-utbildning inom SBF. 18 deltagande unga ledare i åldrarna 14-25 år, från hela landet, deltog i ett föreläsningsprogram som spände mellan motivation och inkludering - hela tiden med fokus på ledarskap.
 
Under juni besöker diplomkommittén distrikten för gemensam träning och information under två dagar.
 

Ordförandeord i juni 2021

(2021-06-11 08:45)
Förbundets ordförande Per-Axel Sjöholm har inför sommaren skrivit ett ordförandeord med tankar om verksamheten som varit och framtiden. Ni kan läsa det här.
 
Glädjande nyheter för svensk boxning - SOK meddelade idag att man kompletterar truppen till OS med 3 namn, varav ett av dem är Agnes Alexiusson.
 
Fyra svenska boxare var i ringen under måndagen - Agnes Alexiusson boxar semifinal och Stephanie Thour, Adam Chartoi och Liridon Nuha boxas i återkval i sina respektive klasser.
 
Under fredagen inleddes OS-kvalet med att samtliga svenska boxare var uppe i ringen i sina åttondelsfinaler - en hektisk dag för den svenska truppen.
 
Den europeiska OS-kvalturneringen i Boxning inleds idag. Fem boxare representerar Sverige i kvalturneringen. Här hittar du dagens matchschema samt länk till sändningarna.
 

Postadress:
Boxningsklubben Ängeln - Boxning
Rådhusgatan 31
83135 Östersund

Besöksadress:
Rådhusgatan 31
83135 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: erik99olsson@hotmail...

Se all info