Hoppa till sidans innehåll

Träningsinfo

03 NOV 2011 16:33
Här kommer lite information angående träningarna med Branäs Alpina.
Vi tycker det är jätteroligt att så många barn vill vara med och träna med oss!
  • Skapad: 03 NOV 2011 16:33

Vi tränar 4-5 åringar på tisdagar kl.18:30-19:30 och 6-10 åringar på torsdagar 18:30-20:00. Ungdomarna tränar både på tisdagar och på torsdagar. Åldersgräns för att vara med och träna med ungdomarna är att man ska vara född 00 eller tidigare.

Vi kommer att träna inomhus i GA-hallen ända fram tills Branäs skidanläggning öppnar. När vi tränar utomhus i Branäs kommer träningen att vara på tisdagar kl18,00 och hålla till i Amundsbacken. Ungdomsgruppen tränar även på torsdagar.
Vi kommer att dela in oss i grupper efter åkfärdighet. Krav för att få vara med utomhus är att barnet ska kunna åka lift och ta sig ned för enklare backar hjälpligt, en förälder behöver i annat fall vara med och hjälpa till då vi inte kan låsa en tränare på ett enskilt barn.
Vi kommer även att anordna klubbtävlingar där alla får vara med. Mer info om dem kommer på vår hemsida.

Första gången vi tränar utomhus så kommer vi anordna ett infomöte i klubbstugan, där vi informerar mer om upplägget för träningstillfällena, skidskola för föräldrarna, tävlingar m.m ni kommer även att kunna ställa frågor och komma med förslag.

För att få vara med i klubben måste man självklart betala en medlemsavgift.
Familj: 315:- Vuxen: 165:- Barn/Ungdom: 115:-
Ni betalar kontant till oss på träningen.

Vi kommer förhoppningsvis att få en riktigt rolig höst och vinter tillsammans med en massa träningstillfällen, de som vill har också möjlighet att vara med på andra roliga saker som klubben anordnar tex en resa till Idre, middagar, möjlighet att köpa rabatterade skidkläder m.m.

För att kunna genomföra sådana här saker behöver klubben självklart få in pengar…

Vi ser därför gärna att alla som är aktiva i klubben arbetar i garderoben på Brant’s i Branäs. Det innebär att vi tar hand om gästernas jackor och får betalt för det. Varje familj kommer att få stå i garderoben två kvällar under säsongen, det sker på fredagar, lördagar och på storhelger. Detta är en jättebra inkomstkälla för klubben och de är det ända ideella arbete vi utför.
Vi hoppas att alla ställer upp på detta så gott det går, så att klubben även i fortsättningen kan stödja de tävlande ekonomiskt och att vi kan hitta på roliga saker tillsammans.

 

Det var allt från oss just nu!

 

Hälsningar Peder & Jessica

 

Tel. 070-242 87 61 Peder, 0705-36 56 28 Jessica

 

Skribent: Peder Loqvist


 

   

 

 

 

 


Postadress:
Branäs AK - Skidor
Myravägen 2
68060 Sysslebäck

Kontakt:
Tel: 056443282
Fax: 056443282
E-post: This is a mailto link

Se all info