Hoppa till sidans innehåll

Träningsinformation

02 JAN 2015 16:28
Nedan följer träningsinformation
  • Skapad: 02 JAN 2015 16:28

Träningsinformation vintern 2015
  Äntligen är det dags att starta vinterns träning! Vi kommer att hålla igång två barngrupper, BLÅ GRUPP (motsvarande Jessicas grupp förra säsongen) och RÖD GRUPP (motsvarande Petter och Majas grupp förra säsongen).
  Blå grupp kommer att träna tisdagar kl. 18 med Annika Hagberg som tränare. För att åka i den blå gruppen krävs att man klarar liften själv och kan åka ...i blå nedfarter, exempelvis nedre delen av Amundsbacken. Blå grupp startar träningen tisdag 6 januari kl. 18, samling vid Amundsbacken.
Petter Tillberg kommer att träna den röda gruppen, träningsdag kommer att variera från vecka till vecka beroende på Petters arbetsschema. För att träna med den röda gruppen krävs att man åker obehindrat i röda nedfarter, exempelvis Storbacken och övre delen av Amundsbacken. Röd grupp startar träningen söndag 4 januari kl. 18.
På söndagens träning kommer fokus att ligga på att åka bana inför Branäsbragden som går av stapeln 10 och 11 januari, anmälan till tävlingarna nås via hemsidan. Hoppas att många av våra unga förmågor vill representera klubben i tävlingarna, 0-8 år åker utan tidtagning.
Om man inte riktigt klarar ovanstående beskrivna krav för respektive träningsgrupp men ändå vill delta, går det utmärkt förutsatt att man har med sig en medföljande vuxen på skidor.
Under säsongen kommer vi också att hålla extra träningar med gästtränare, pröva snowboard och träffas för gemensam friåkning. All träningsinformation kommer att läggas ut på Facebook, så håll utkik här!
Kontakta Anna Johannesson Lodin för eventuella frågor angående träningen, telefon 070-540 19 71.
Välkomna till backen!
Skribent: Jennie Över


 

   

 

 

 

 


Postadress:
Branäs AK - Skidor
Myravägen 2
68060 Sysslebäck

Kontakt:
Tel: 056443282
Fax: 056443282
E-post: This is a mailto link

Se all info