Hoppa till sidans innehåll

Ridläger 2019

11 JAN 2019 17:16
Sommarens läger 2019. Tryck på läs mer Välkomna med anmälan
  • Uppdaterad: 11 JAN 2019 17:16

RIDLÄGER 2019

 

24/6 – 26/6 (V. 26) Dagridläger 2000 kr

Detta läger är ett dagridläger där ni kommer att rida, pyssla med hästarna och lära er massor. Toppen när man åker på läger för första gången!

Ålder: Från 8 år. Skritt- och travvana krävs.

 

26/6 – 28/6 (V. 26) Vuxenläger 1500 kr

Nu är det återigen dags för er vuxna att komma på ridläger till Bratteborg! Det ingår ett ridpass på onsdag eftermiddag och två ridpass per dag torsdag och fredag. Vi står för gofika och frukt och ni fixar lunch själva. Vi bjuder även på en grillkväll! Det finns möjlighet att ställa upp husvagn om ni skulle vilja.

 

1 juli – 5 juli (V. 27) Träningsläger 4900 kr

På detta läger kommer vi att fokusera på ekipagets träning, men även på ryttarens träning och kosthållning. Det ingår två ridpass per dag samt ett pass per dag med annan fysträning. Detta är ett övernattningsläger för den som vill.

Ålder: Från 10 år. Galopp- och hoppvana krävs.

 

29 juli – 2 augusti (V. 31) Igångsättningsläger 2200 kr

 

På detta lägret är ni med när hästarna ska motioneras igång efter sitt sommarbete. Det ingår ett ridpass per dag med blandad ridning. Mycket hästpyssel utlovas då dom brukar behöva badas av och fixas till i man och svans. Ni får även vara med när hovslagaren kommer på besök. Detta är ett dagridläger.

Ålder: 8-18 år. Skritt- och travvana krävs.

 

5 augusti – 9 augusti (V. 32) Ridläger 4000 kr

På ridlägret rider ni två pass per dag, både på banan/i ridhuset samt ut i skogen. Ni lär er massor om hästar och man brukar skaffa sig vänner för livet. Har vi gott sommarväder försöker vi att åka och bada. Detta är ett övernattningsläger för den som vill.

Ålder: Från 8 år. Skritt- och travvana krävs.

 

På övernattningsläger ingår frukost, lunch, middag samt mellanmål. Ange i anmälan om ni har allergier eller annan specialkost. Det finns ledare på plats dygnet runt.

 

På dagridläger ingår lunch och mellanmål. Ange i anmälan om ni har allergier eller annan specialkost. Ni som vill får övernatta i Krubban med förälders tillåtelse/ansvar, det kommer alltså inte att finnas några ledare på plats på eftermiddag/kväll. Vi kan lösa så att det finns kvällsmat/frukost att köpa här. Hör av er om ni är intresserade av det så återkommer vi med pris för detta.

 

Anmälan och ev. frågor sker till This is a mailto link. Skriv för- och efternamn, fullständigt personnr, adress, telefonnr och mailadress på anmälan, samt vilket läger det gäller. När ni fått bekräftelse via mail att anmälan är mottagen så betalar ni in anmälningsavgiften på Bratteborgs Ryttarsällskaps bankgiro: 5890-3089. Märk betalningen med deltagarens namn och vilket läger det gäller. Anmälningsavgiften för samtliga läger är 1000 kr, denna kan ej återfås.

Resterande belopp faktureras via mail i god tid innan lägrets början. Sjukintyg krävs vid avanmälan om ni vill ha tillbaka resterande belopp.

 

VÄLKOMMEN MED ER ANMÄLAN, HOPPAS VI SES I SOMMAR!

 

 

Skribent: Anna Brunnegård
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

Canvas v2

 

Vida

 

 

 

 

Följ oss nu på Instagram @bratteborgs_ryttarsallskap

Facebook: Sidan Bratteborgs Ryttarsällskap

 

 

 

 

Postadress:
Bratteborgs RS - Ridsport
Karsbron Jorarp
56792 Vaggeryd

Besöksadress:
Karsbron Jorarp
56792 Vaggeryd

Kontakt:
Tel: 039313130
E-post: This is a mailto link

Se all info