Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska ridsportförbundet


En rutinerad fjortonåring tog guld i Folksam SM i hoppning för C-ponny. Ebba Danielsson på "andraponnyn" Cullintra Royal vann.
 
Claudia Göpert från Jönköping tänkte inte rida SM-finalen med sin C-ponny Munsboro Spare Time. Hon gjorde det ändå till slut och det blev både guldmedalj och ärevarv.
 
Mathilda Hansson, ridande för Flyinge Ryttarförening, tog SM guld i hoppning för B-ponny.
 
Lördagen i Falsterbo är vikt för SM-finaler för ponnyerna, alla tre kategorier, samt Children.
 

Finalklart i Falsterbo

(2020-08-14 16:42)
Nu är det finalklart i Folksam SM i hoppning i Falsterbo. Peder Fredricson ligger i topp tätt följd av Rolf-Göran Bengtsson. I YR-klassen är Andre Brandt ny ledare.
 

Ny medlemsförening

(2020-08-14 09:32)
Vi hälsar Elvskogens Ryttarförening välkomna som ny medlemsförening i Svenska Ridsportförbundet. Elvskogens Ryttarförening hör hemma i Stockholms Läns Ridsportförbund.
 
För Children (ryttare upp till 14 år) innebar första klassen även SM i inverkansridning. Glad guldmedaljör blev Clara Hermelin (bilden), Flyinge Hästsportklubb på Miss Hope med 27,2 poäng.
 
På torsdagen inleddes Folksam SM i hoppning i Falsterbo. SM-ekipage i samtliga klasser har avverkat första omgången av tre. I seniorklassen tog Fredrik Jönsson på Cold Play ledningen.
 

Folksamfinaler i Falsterbo

(2020-08-12 14:24)
Pontus Westergren på Diabelle EMS vann på onsdagen Folksam Open-finalen för sexåriga hästar i Falsterbo. Stoet med härstamningen Diarado’s Boy-Quite Easy är uppfött och ägs av Erik Strömqvist.
 
Med anledning av gällande restriktioner tog förbundsstyrelsen den 24 juni beslut om tillfälliga ändringar och kompletteringar av TR, tävlingsreglementet. Reglerna är reviderade och gäller från 10 augusti.
 
Årets Folksam SM i hoppning blir speciellt. Det blir ett startfält med närmast internationell prägel, på en välrenommerad tävlingsplats som inte haft SM förut, ingen publik , men ändå en fullmatad vecka med tävlingar för unghästar, ponny och häst.
 
Svensk fälttävlan lyfter i helgen till nya höjder när Hermanstorps Kör- & Ridklubb arrangerar den första nationella trestjärniga tävlingen i Sverige på många år. Och ryttarna är sugna på att tävla, det blir dryga 200 starter i totalt åtta klasser.
 
Häng med på sportkörning i helgen när Karolina Swärdh tar oss med bland hästar, kuskar och bakom kulisserna hos Åstorpsortens ryttarförening där Krika Hästsportförening fixar tävlingar för ponny, häst, enbet, par och fyrspann.
 
Patrik Kittel med Delaunay OLD vann båda Grand Prix-klasserna vid de internationella tävlingarna i Budapest.
 
Den här säsongen kommer Ponny-SM i dressyr och lag-SM i dressyr att avgöras under samma helg, vecka 44.
 
12

 

 

 

 

 

Canvas v2

 

Vida

 

 

Följ oss nu på Instagram @bratteborgs_ryttarsallskap

Facebook: Sidan Bratteborgs Ryttarsällskap

 

 

 

 

Postadress:
Bratteborgs RS - Ridsport
Karsbron Jorarp
56792 Vaggeryd

Besöksadress:
Karsbron Jorarp
56792 Vaggeryd

Kontakt:
Tel: 039313130
E-post: anna.brunnegard@bratteborgsrs.se

Se all info