Hoppa till sidans innehåll

Information


Information

 

Bratteborgs Ryttarsällskap

Terminsbetalning och igenridning

Avgiften för gruppridning (Observera att annat gäller för knattekurs) betalas i förskott, två gånger per termin. Fakturan skickas via mail till samtliga. Uteritter, lovaktiviteter, extra träningar och liknande betalas per gång. Om fler i familjen rider eller om man av andra skäl vill dela upp sin betalning av ridavgiften så går det bra, kontakta isåfall ekonomiansvarig på mailadress This is a mailto link

Förhinder meddelas under telefontid vardagar mån-tors 15:30-16:15 på telefonnummer 0393-13130 eller via mail till: This is a mailto link

Igenridning kan ske vid återbud för sjukdom i mån av plats och max 2 tillfällen/termin. Igenridning går inte att spara till nästa termin.

Uppsägning av ridaabonnemang skall ske skriftligt till This is a mailto link. och senast 1 månad innan fakturan ska vara betald. Detta gäller de vanliga grupperna. Knattekurs har andra bestämmelser.

 

Medlemsavgift

 

Medlemskap i Bratteborgs Ryttarsällskap är en förutsättning för att ha tillgång till klubbens lokaler och utrustning och för alla som rider hos oss. Klubben är beroende av medlemsavgifter och ideellt arbete.

 

Stöd klubben!

Lös gärna medlemskap för hela familjen,(och farmor, moster, kusiner mfl ;).

För att bli medlem betalar man årsvis (kalenderår) in medlemsavgift för 2020 gäller följande:

Junior 300kr (barn och ungdom tom 17år)

Senior 350r

Familj 750kr (alla boende på samma adress)

Betala tlll: Bg 5890-3089

Ange namn, adress och fullständigt personnummer. Mobilnummer och mailadress. Alt. maila uppgifterna till This is a mailto link

En olycksfall- och ansvarsförsäkring ingår i medlemskapet.

 

Café Krubban / Stallfiket

 Fiket i krubban har öppet med självservering under lektionstid. Det finns fika, drycker och godis m.m. Klubben tar kontant betalning eller swish. Skriv upp i vår "bok" vad du handlar från fiket.

 

Vad kan du hjälpa till med?

 

Ridskoleverksamheten i Sverige är unik, det finns inget annat land i världen som kan erbjuda denna tillgänglighet till förenings- och hästverksamhet. Detta beror till stor del till av våra kommuners och statens välvilliga inställning till ridsporten, men också en stor del till ideellt engagemang. För att hjälpa till behöver man inte vara hästkunnig. Mycket av arbetet på klubben kan vara andra uppgifter, exempelvis snickeri, målning, sopa, räfsa, putsa fönster, baka mm.

Klubben arrangerar även tävlingar och behöver all hjälp vi kan få under en tävlingsdag. Som funktionär kan du hjälpa till att bygga och ta bort hinder, släppa in och ut tävlingsekipage från banan, vara på parkeringen med mera. Även serveringen behöver som sagt en hjälpande hand. För att kunna hålla vår fina anläggning i ett bra skick behöver vi din hjälp!

Vi skapar på så sätt en bra gemenskap och har roligt ihop, vi driver vår klubb framåt tillsammans!

 

Har du något du kan ställa upp med så tala gärna med någon i styrelsen eller maila

This is a mailto link

Uppdaterad: 14 AUG 2018 21:55 Skribent: Anna Brunnegård
E-post: This is a mailto link

 

 

Vida

 

 

Följ oss nu på Instagram @bratteborgs_ryttarsallskap

Facebook: Sidan Bratteborgs Ryttarsällskap

 

 

 

 

Postadress:
Bratteborgs RS - Ridsport
Karsbron Jorarp
56792 Vaggeryd

Besöksadress:
Karsbron Jorarp
56792 Vaggeryd

Kontakt:
Tel: 039313130
E-post: anna.brunnegard@brat...

Se all info