Hoppa till sidans innehåll

Villkor för bidrag till barn och unga


Villkor för bidrag till läger och aktiviteter för ungdomar i Bredareds IF

 

Kostnader för att delta

Alla som deltar i föreningens aktiviteter ska vara medlemmar, 125 kr per år, och betala en aktivitets­avgift, 200 kr/termin. Deltar du i annan aktivitet föreningen, t.ex. fotboll, ska du bara betala en aktivitetsavgift totalt. Du kommer att få inbetalningskort av föreningen.

 

Villkor för bidrag till läger och aktiviteter för ungdomar i Bredareds IF

Bredareds IF är en förening för alla som vill orientera, med särskilt fokus på ungdomar upp till och med 16 år. Orienteringssektionen erbjuder barn och unga kursverksamhet och ledarledda träningstillfällen året om. Följande aktiviteter stödjer Bredareds IF ekonomiskt.

 

Anmälningsavgifter

Vi stöttar och uppmuntrar barn och ungdomar upp till 20 år att tävla genom att stå för anmälningsavgifter till distriktstävlingar under vår- och höstsäsong samt motionsorienteringar (vid motionsorienteringar skriver den arrangerande klubben upp dig på en lista och skickar sedan räkningen till Bredareds IF).

Sommartävlingar (ex, O-Ringen, flerdagarstävlingar) betalas av den enskilde löparen.

Vid efteranmäla betalar löparen den extra kostnaden, samt även hela startavgiften när löparen inte startat t.ex. vid sjukdom.

 

Läger

Vid lägerdeltagande som genomförs i klubbens regi utgår ersättning mellan 50-70% av självkostnadspris. Detta beslutas vid varje enskilt tillfälle.

 

Träning och läger som arrangeras av Västergötlands Orienteringsförbund

Träningsdag som arrangeras av Västergötlands Orienteringsförbund subventioneras för föreningen. Beslut vid varje enskilt tillfälle.

 

USM-trupp

I Västergötlands USM-trupp har ungdomar som är 15 och 16 år möjlighet att anmäla sig till och föreningen bidrar med halva kostnaden för medverkan i truppen. Då ingår de av truppens arrangerade resor och övernattningar samt övriga aktiviteter. Resor till och från samlingar betalas av den enskilde
löparen,

 

O-camp

O-camplägret arrangeras av Västergötlands orienteringsförbund och riktar sig till ungdomar mellan 13 och 18 år. Ingen uttagning sker till lägret. Klubben betalar halva lägeravgiften. Resor till och från lägret bekostas av den enskilde löparen.

 

SM-tävlingar och Silva juniorcup

Tävlingsbidrag till SM-tävlingar för juniorer och seniorer och Silva juniorcup utgår med upp till 3 000 kr per år och person. Ersättning betalas mot uppvisande av reseräkning samt kvitto för logi. Kost och övrigt
uppehälle betalas av löparen.

 

Beslutad av orienteringskommittén februari 2017

Det finns inget album kopplat till denna sida.
 
 

Postadress:
Bredareds IF - Orientering
Råryd Klockargården
50496 Bredared

Besöksadress:
Råryd Klockargården
50496 Bredared

Kontakt:
Tel: +46 033 24 53 70
E-post: This is a mailto link

Se all info