Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Juniorverksamheten 2017"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Juniorverksamheten 2017


Nu är schemat för vårens juniorträningar spikat och vi fortsätter precis som tidigare med måndagar från klockan 17 ute på Breviken. Mellan 17-18 är målet att vi leker fram bättre bollträffar och sving för nybörjare och yngre. Från 18 till 19 så går vi lite djupare och försöker utveckla vårt spel med korta och långa slag, utspel, inspel, bunker och puttning. Allt för att bli bättre som spelare. 

För att vi ska lyckas med juniorträningarna så måste vi som föräldrar hjälpa till och stötta. Ibland kan samma råd levererat av en annan person vara tillräckligt för att spelet ska börja stämma igen. Målet är att golfen ska bli rolig och att vi tillsammans med våra barn ska kunna ta oss ut på den stora banan. 

Till nästa träning men till träningen den 10/4 hoppas jag på bred uppslutning så vi kan prata ihop oss om vårens träningar och hur vi ser vägen framåt för juniorgruppen på Breviken. Föräldramötet äger rum direkt efter klockan 19:00 i klubbhuset.

Väl mött redan från måndag!

Mvh Peter Lovén, junioransvarig Breviken

Inga nyheter är skapade

Anslagstavlan

Våra sponsorer

Postadress:
Brevikens GK - Golf
Brevik Storängen
54691 Karlsborg

Kontakt:
Tel: 050559075
E-post: golfklubben@breviken.se

Se all info