Hoppa till sidans innehåll

Värdegrund


Gemenskap

  • Våra aktiviteter är inte i första hand inriktade på vinster och bra resultat utan det huvudsakliga målet är att tillsammans uppleva glädjen i att röra på sig tillsammans med andra. Är det någon medlem som vill satsa mer seriöst på sin träning så stöttar vi den mot sina mål. 

Delaktighet 

  • Alla aktiva ska få inflytande över sin egen träning, i barnverksamheten kan detta tex innebära att bestämma uppvärmning eller sätta mål för terminen. På så vis kan vi få våra medlemmar att trivas och stanna kvar i klubben. 
  • Det finns möjlighet att påverka genom engagemang i styrelsen och besluta om hela föreningens utveckling och framtida riktning. 

Samarbete

  • Vi ser samarbete med andra klubbar på orten som en självklarhet och vi har genom åren haft flera framgångsrika samarbeten, det vill vi fortsätta med. Vi konkurrerar inte om medlemmar utan det viktiga är att var och en hittar en träningsform som de trivs med. Det geografiska området som klubben främst täcker upp är Rottne, Braås, Åby, Växjö och Brittatorp.

Trygghet 

  •  Hos oss ska alla känna sig trygga oavsett bakgrund. Vi är en inkluderande verksamhet dit alla är välkomna oavsett kön, ålder, funktionsnedsättning, etnicitet, religion eller sexuell läggning. Någon form av mobbning, trakasserier, våld eller övergrepp tolereras inte. 
  • Alla ledare inom barn och ungdomsverksamhet ska lämna registerutdrag till styrelsen innan tränaruppdrag påbörjas. 

 Engagemang 

  • Vi är en liten klubb med många engagerade medlemmar. Allas engagemang är lika värdefullt oavsett om det innebär att preparera skidspår, ordna fika efter en gemensam promenad eller anordna en större tävling. 
  • Styrelsen har ett stort engagemang för klubben och många styrelsemedlemmar har varit engagerade i många år. 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 30 JUL 2019 12:10 Skribent: Per Rooth
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Brittatorps TK
Evert Sjöstrand, Borlanda Västregård
36333 Rottne

Kontakt:
Tel: 047092366
E-post: evert.sjostrand@gmai...

Se all info