Hoppa till sidans innehåll

Terminens vuxenträning ställs in

21 FEB 2021 07:42
Besked kom från idrottsförvaltningen i Stockholm att våra vuxentider i hallarna är uppskjutna ytterligare några veckor. Vi har bestämt oss för att ställa in vuxenträningen under vårterminen.
Läs mer om hur redan inbetalda avgifter hanteras här.
  • Skapad: 21 FEB 2021 07:42

Hej vuxengrupper!

Vi fick precis besked från idrottsförvaltningen i Stockholm att våra vuxentider i hallarna är uppskjutna ytterligare några veckor och det finns just nu ingenting som tyder på att vi kommer att kunna sätta igång det under närmaste tiden.

Så nu har vi bestämt oss för att ställa in vuxenträningen under vårterminen. Om det sedan skulle vara så att vi kan börja träna under våren kommer vi istället att ha träning så många gånger det går och ta ut avgift efter det. Ni som har plats kommer att få inbjudan i så fall.

Ni kommer automatiskt att ha kvar er plats i våra grupper till hösten. Vill ni inte fortsätta så meddela oss det när ni vet. Oavsett vilket val ni gör till nästa säsong så har vi tagit fram 4 alternativ för er som har betalat in träningsavgiften för våren nu:

  • Jag vill gärna låta min avgift gälla för hösten istället och behålla min plats i den/de grupper jag går i nu. Om jag ändrar mig senare så får jag tillbaka avgiften då.
  • Jag vill ha tillbaka min avgift nu och mejlar mina kontouppgifter: clearingnr + kontonr till Jonas (se mejladress nedan).
  • Jag vill sponsra klubben med min avgift och vara med i 2000kr klubb för sponsorer där medlemmar får sitt namn på vår hemsida som sponsorer.
  • Jag vill sponsra klubben med halva min avgift och vara med i vår nya 1000kr klubb för sponsorer och den andra halvan vill jag ha tillbaka och mejlar mina kontouppgifter: clearingnr + kontonr till Jonas

 

Återkom till Jonas på mejladress This is a mailto link om vilket alternativ som passar dig.

Håll gärna koll på vår hemsida om vi får tillbaka våra tider och kan starta en kurs innan sommaren. Eventuellt kan vi från i slutet av maj till midsommar också ha en sommarträning som ni kommer att vara välkomna till oavsett om vi får igång kurser eller inte under våren.

Hoppas vi ses snart!
Var rädda om er!


Med vänliga hälsningar

Pierre Åhling
Ordförande
Bromma badmintonklubb

Skribent: Jerker Emilsson
Epost: Adressen Gömd

Våra huvudsponsorer:

måleributiken i alvik

Racketspecialisten.se

vår sponsor

abstractIt


Våra grupper på facebook 

Facebookgrupp - Klubben 
Bromma badmintonklubb

Facebookgrupp - Juniorer     Spånga badminton - Seniorer     Spånga badminton - Vuxenträning
Junior     Senior     Vuxen
       

Följ oss på instagram

Följ oss på instagram!

Stolt presenterar vi vår
VIP klubb!

 

Postadress:
Bromma Badmintonklubb - Badminton
Hansen, Författarvägen 47
16775 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info