Hoppa till sidans innehåll

Hur börjar jag spela i Bromma Badminton?Vi erjuder juniorträning från 7-20 år i olika grupper, samt vuxenträning.

Det går bra att börja spela i en grupp närsomhelst under terminen.

Badmintonskolan/Juniorträning

Badmintonskolan är för nybörjare upp till ett par års erfarenhet. Gruppindelningen sker baserat på ålder och spelstyrka. Mejla till This is a mailto link så får ni hjälp att hitta rätt grupp för er som vill komma att prova på.

Badmintonskolans grupper och träningstillfällen

 

Tävlingsgrupper

Tävlingsgrupperna är för de juniorer som spelat några år och vill börja spela tävlingar och träna flera tillfällen per vecka. Har du spelat några år så kontakta This is a mailto link så får du hjälp att hitta lämplig tävlingsgrupp.

Tävlingsgrupper och träningstillfällen

 

Vuxenträning

Vi erbjuder också träning för vuxna som vill börja/fortsätta utveckla sitt badmintonspel och få en gedigen grundträning. Inga förkunskaper krävs. Det finns idag två träningsgrupper som leds av tränare. Kontakta This is a mailto link för att komma och prova på.

Träningstillfällen för vuxna

 

Seriespel/Tävling

Bromma badmint har tre lag i seriespelet och flitigt tävlingsdeltagande på turneringar i stockholmnsområdet. För att komma i kontakt med Bromma badmintons Seriespel/Tävlings lag kan du kontakta This is a mailto link

 

Varför Bromma badminton?

Tony Bäckström: För den som i första hand söker en social klubb där det finns möjligheter att spela och utvecklas oavsett ålder och ambitionsnivå, så är Bromma en perfekt klubb! Det stora antalet seniorer/veteraner gör att möjligheterna till varierande och bra sparring på träningarna är otroligt bra, även för den som är lite äldre. Flera serielag i olika divisioner gör att för den som själv vill så finns det goda möjligheter att konkurrera om platser i seriespel.

 

Pernilla Ståhle:  Det är en bra blandning av äldre rutinerade och yngre talanger och tillsammans bidrar alla till de framgångar som Spånga Badmintonklubb haft sedan starten 2007.  13 tjejer i klubben ger bra damdubblar med hög nivå på träningarna. Eftersom vi är många tjejer möter man sällan samma par och det blir stor variation på träningen. 

 

Björn Sidfalk: Vi är många i klubben på alla möjliga nivåer, det finns en bra bredd både spel och åldersmässigt.  De flesta har spelat och tränat mycket tidigare så det finns mycket kunnande kring sporten. Det en kul och unik blandning spelare som gör träningarna till väldigt sociala och givande timmar.

 

Anders Ljungqvist: Bra läge på hallen.Många som spelar på träning. Trevlig stämning. 

 

milosc

Pierre Åhling: Vi har serielag på många olika nivåer från div1 till 4 vilket gör att de flesta spelarna får bra matcher beronde på vilken nivå de spelar på. Jag är inte längre så sugen på att göra en massa övningar och vi har bara  matchspel på seniorträningen.

Uppdaterad: 27 AUG 2018 20:18 Skribent: Skribent 1

 Våra grupper på facebook 

Facebookgrupp - Juniorer    Spånga badminton - Seniorer
Juniorer       Seniorer

Följ oss på instagram

Följ oss på instagram!Våra sponsorer:

måleributiken i alvik

vår sponsor

vår sponsor

vår sponsor

 

 

Postadress:
Bromma Badmintonklubb - Badminton
Hansen, Författarvägen 47
16775 Bromma

Kontakt:
Tel: 087609550
E-post: This is a mailto link

Se all info