Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar


Allmänt om tävlande
Tävlingssäsongen pågår vanligtvis mellan augusti och juni. Det finns mängder med tävlingar runt om i Sverige i olika kategorier(junior, senior och veterantävlingar). Tävlingarna har olika anmälningsavgift som spelarena betalar för att delta. Vid nybörjagtävlingen 80-cup betalar föreningen anmälningsavgiften.
Alla spelare i föreningen kan börja tävla när de känner sig mogna för det. Spelarna väljer själva vilken/vilka tävlingar de vill delta i( förslag på lämpliga tävlingar finns i vår tävlingskalender. Anmälan till tävling görs via Pierre Åhling( ordförande i Bromma badminton). Via mejl: This is a mailto link.
ange namne, ålder, aktuell tävling samt vilka kategorier som spelaren vill delta i( singel, dubbel, mixed). Anmälan till tävlingen behöver vara gjord två vevkor innan aktuellt tävlingsdatum( en vevka gäller för 08-cup).
Vanligtvis sker inga gemensamma tävlingar, utan spelare som vill tävla anmäler sig och tar sig till och från tävling på lämpligt sätt på engen hand.

Efter anmälan sker en lottning. Denna presenteras ca en vecka innan tävlingsdagen i det sverigegemensamma tävlingssystemet: https://badmintonsweden.tournamentsoftware.com

Där kan alla spelare se vilka matchtider de har samt allmän information om tävlingen. 08-cup har ingen lottning i förväg, istället kommer alla anmälda spelare till hallen vid en utsatt tid och lottningen sker på plats, detta för att undvika WO matcher.
Pierre Åhling meddelar tid som samling/lottning sker för olika åldrar i då detta kommunicerats av tävlingsarrangören.

På tävlingsdagen är det viktigt att vara på plats i god tid( ca en timme innan första match rekommenderas). Tävlingsledningen har nämligen rätt att tidigarelägga matcher och planera om upp till 30 min.

 

Tävlingslicens

Alla spelare som deltar i tävlingar behöver ha en tävlingslicens. Denna avgift betalas en gång per säsong. Tävlingslicensen betalas i samband med att anmälan till första tävling görs till Pierre Åhling.

 

Licensavgifter säsongen 2019/2020:

Senior/veteranlicens (fördda 2000 och tidigare) :  300kr

U19 (födda 2001-2002):                                         300kr
U17 och U15 (födda 2003-2006):                          200kr
U13(födda 2007-2008):                                          150kr
U11 och U9(födda 2009- senare):                         
100kr

licensen gäller till 30/6 2020.
Obs! 08-cup kräver ingen tävlingslicens.

 

Uppdaterad: 01 SEP 2018 16:16 Skribent: Jerker Emilsson
Epost: Adressen Gömd

 Våra grupper på facebook 

Facebookgrupp - Juniorer    Spånga badminton - Seniorer
Juniorer       Seniorer

Följ oss på instagram

Följ oss på instagram!Våra sponsorer:

måleributiken i alvik

vår sponsor

vår sponsor

vår sponsor

 

 

Postadress:
Bromma Badmintonklubb - Badminton
Hansen, Författarvägen 47
16775 Bromma

Kontakt:
Tel: 087609550
E-post: This is a mailto link

Se all info