Hoppa till sidans innehåll

Tolvanloppet


Tolvanloppet är Bromma IF:s och Brommabornas årliga familjefest i löpningens tecken, med över 30 år på nacken!

Det klassiska Tolvanloppet är seniorernas 12 riktigt tuffa kilometer men tävlingen erbjuder kul löpning för alla. Som senior kan du springa HalvTolvan Senior 6 km om 12 kilometer känns för långt. 14-15-åringarna springer också 6 km i HalvTolvan Junior. För 10-11 åringarna och 12-13-åringarna finns SkolElitens 2 kilometersbana. För yngre barn finns klasserna FörEliten, TumEliten, PyttEliten och JättEliten – i dessa klasser är alla vinnare och får medalj.

Tolvanloppets hemsida – www.tolvanloppet.nu 
Anmälan till Tolvanloppet gör du via tävlingens hemsida – www.tolvanloppet.nu. Där finns också all information om tävlingen, tidigare resultat, foton m.m.

Träningsgrupp Tolvanloppet 
Många har hört av sig och efterfrågat träningshjälp inför Tolvanloppet. Bromma IF erbjuder nu träning som hjälper dig att komma i form till Tolvanloppet. Tränarrådet i Bromma IF tagit fram ett program som gör det lättare och mer stimulerande för dig att förbereda dig för Tolvanloppet. Kontakta This is a mailto link om du vill veta mer.

Kom med i tävlingskommitténs arbete – alla kan bidra!
Det finns nu sedan flera år en väl fungerande tävlingskommitté som successivt har kunnat förbättra arrangemanget. Nu vill man ta ytterligare steg för att förstärka tävlingen – och för det behövs fler personer i tävlingskommittén. Du som är intresserad av att vara med – hör av dig till: This is a mailto link.

Sponsring och annonsering
Vill ditt företag synas i samband med Tolvanloppet – sedan flera år har vi ett väl fungerande samarbete med sponsorer, ett samarbete som ständigt utvecklas. Du är mycket välkommen att kontakta oss – hör av dig till: This is a mailto link.

Uppdaterad: 26 FEB 2018 11:24 Skribent: Martin Ekblom

Postadress:
Bromma IF - Friidrott
Friidrott, Västerled 26
16755 Bromma

Kontakt:
Tel: 08267772
E-post: This is a mailto link