Hoppa till sidans innehåll

BIF Athletic Camp


Efter ett strålande första sommar är vårt koncept BIF Athletic Camp tillbaka vecka 33 (12-16 augusti), då vi erbjuder våra aktiva medlemmar i klubben ett träningsläger med en veckas intensiv träning med mer fokus på teknik.

Under BIF Athletic Camp arbetar våra mer kvalificerade och erfarna tränare för att säkerställa kvalitativ träning för deltagarna.

En riklig lunch och mellanmål serveras som på vanliga friidrottsskolan och alla deltagare får en tröja.


ÄNGBY IP

Ängby IP är inriktat för medlemmar mellan 8-12 år och är ett övergångsläger från Friidrottsskolan till träningsläger, med ett upplägg likt ordinarie Friidrottsskola men med våra mer kvalificerade tränare och med mer fokus på teknik. På Ängby IP börjar dagen kl. 09:00 och slutar 15:00. Vid efterfrågan är även Friidrottsfritids tillgängligt för BIF Athletic Camp på Ängby IP.


SPÅNGA IP

Spånga IP är inriktat för medlemmar mellan 13-15 år och utgörs av kortare men mer intensiva dagar, där deltagarna kommer att få mer avancerad och individanpassad träning och möjligheten att fokusera på specifika greninriktningar. På Spånga IP börjar dagen kl. 10:00 och slutar 15:00. Friidrottsfritids kommer inte att vara tillgängligt på BIF Athletic Camp på Spånga IP.

Förmiddagarna kommer utgöras av åldersindelade grupper, medan eftermiddagarna kommer att vara greninriktade och grupperna kommer därmed vara indelade efter val av greninriktning.

Greninriktning (OBS! Endast Spånga IP)

De olika greninriktningar som deltagarna kan välja mellan är hoppgrenar (längdhopp, höjdhopp och stavhopp), kastgrenar (spjut, kula, diskus och slägga), kortdistans (sprint och häck), långdistans och mångkamp (inkluderar alla greninriktningar). Valet kommer att göras via ett formulär som skickas ut innan lägrets början och vi uppmuntrar deltagarna att välja en inriktning som de vill fokusera på under veckan, något som de känner att de vill förbättra. Om man inte kan välja en inriktning rekommenderar vi att välja ”Mångkamp”.

 Vid frågor, vänligen kontakta oss på This is a mailto link.

Uppdaterad: 05 MAR 2018 06:14 Skribent: Simon Bjernerup
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Bromma IF - Friidrott
Friidrott, Västerled 26
16755 Bromma

Kontakt:
Tel: 08267772
E-post: This is a mailto link