Hoppa till sidans innehåll

Anmälan


Anmälan sker via separat anmälningssida, som länkas nedan. 

Hur man anmäler sig
I år har vi ett nytt anmälningssystem där anmälan är uppdelad i två steg. Båda stegen måste fullföljas för att anmälan skall bli giltig.

Tänk på att ha förberett alla uppgifter så att anmälan går så smidigt som möjligt då du endast har fem minuter på dig att fullfölja första steget av din anmälan. Observera att vi behöver personnummer på alla deltagare, ett krav från Riksidrottsförbundet för att få in dem i deras system.

Ett tips är att läsa igenom vad friidrottsfritids innebär och vilka regler som gäller för avbeställning redan innan ni påbörjar er anmälan.
Detta kan ni göra via rubrikerna i vänstermenyn.

Veckor som är fulla går det inte att anmäla sig till. Men vi får ibland avhopp, så det kan vara lönt att då och då titta på anmälningssidan för att se om det uppstått en lucka. Vi har tyvärr ingen kölista.

Anmälan i två steg.

  • Steg 1: I detta steg bokar du din plats på lägret, avgiften betalas direkt med kreditkort. För att boka sig till en vecka måste man först vara inloggad på anmälningssidan. Detta gör man genom att trycka på knappen ”logga in för att boka”.
    Efter att man har bokat sig till en vecka kommer man få en bokningsbekräftelse till den E-postadress angiven i anmälan. Denna bokningsbekräftelse innehåller även en länk till STEG 2 av anmälan. 

  • Steg 2: Här fyller du i kompletterande uppgifter och tillval som t.ex. klädstorlek och avbeställningsskydd. De tillägg som vi tar ut en extra avgift för betalas via faktura efter att anmälan har slutförts.
    Mer information om detta finns på anmälningssid
                               Anmälan för friidrottsskolan 2018 är stängd. Tack för i år!

                                                                                                              


Eventuella frågor besvaras via This is a mailto link.

Uppdaterad: 26 AUG 2018 12:17 Skribent: Simon Bjernerup

Postadress:
Bromma IF - Friidrott
Friidrott, Västerled 26
16755 Bromma

Kontakt:
Tel: 08-267772
E-post: This is a mailto link