Hoppa till sidans innehåll

Funktionär


Bromma IF växer som förening. Det är väldigt populärt att träna friidrott. En förening i Bromma IF:s storlek kräver också att alla ställer upp och hjälper till. I dagsläget har vi ett stort behov av funktionärsuppdrag där Tolvanloppet är störst med sina 140 funktionärer. Av föräldrar som inte engagerat sig på något annat sätt i föreningen förväntar vi oss att man är funktionär vid något av våra evenemang, minst 2 uppdrag/aktivt barn. För aktiva ungdomar över 15 år vill vi att den aktive, i tillägg till sina föräldrar, också tar 2 uppdrag där Tolvanloppet är prioriterat p.g.a. det stora funktionärsbehovet.

Evenemangen som är aktuella är distriktsmästerskap, Ute-KM, Tolvanloppet, Bauhausgalorna, Finnkampen, Brommaspelen och Inne-KM. Ingen tidigare erfarenhet behövs.

Inför varje evenemang kommer inbjudan till funktionärsuppdrag finnas på Bromma IF:s hemsida under evenemang. Ni anmäler Er och anger också på vems uppdrag ni är funktionär. Ofta går uppdraget att kombinera med det egna barnets tävlande.

Förälder/aktiva som åtagit sig uppdrag ansvarar också för att skaffa ersättare vid återbud. Innan respektive evenemang får Ni information från ansvariga om var och när ni skall infinna Er.

Är antal anmälda funktionärer inte tillräckligt kommer vi att fördela uppdragen på de träningsgrupper som åtagit sig minst uppdrag.

Boka in nedanstående dagar där det finns behov av funktionärer:

- Söndag 17 februari: Inomhus DM i Sätrahallen (Bromma IF ansvarar för stavhoppet)
- Söndag 12 maj: Utomhus KM på Spånga IP
- Lördag 25 maj: Tolvanloppet i Bromma
- Torsdag 30 maj: Bauhausgalan på Stockholms stadion
- Lördag och söndag 24-25 augusti: Finnkampen på Stockholms stadion
- Söndag 8 september: Brommaspelen på Stockholms stadion
- November: Inomhus-KM i Sätrahallen (datum ej fastställt)

Länk till funktionärsanmälan. 

Uppdaterad: 14 FEB 2018 12:59 Skribent: Kansliet

Postadress:
Bromma IF - Friidrott
Friidrott, Västerled 26
16755 Bromma

Kontakt:
Tel: 08267772
E-post: inbox.lev.49147@arki...