Hoppa till sidans innehåll

Kläder


Tävlingskläder.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Att vara klädd i Bromma IF kläder är trevligt, både på träning och tävling. På tävlingar utanför klubben är det till och med krav att man tävlar i klubbens kläder. På mästerskap som SM och DM är det klubbens officiella tävlingskläder som gäller, på andra duger en Bromma IF T-shirt bra.

T-shirt får alla medlemmar gratis, de finns att hämta på kansliet. Där kan man även köpa matchande kepsar och mössor för 50 kr.

Vårt övriga klädsortiment består av:

  • Tävlingskläder (Adidas)
  • Träningsställ i funktionsmaterial (Adidas)
  • Regnjacka (Adidas)
  • Hoodtröja och mjukisbyxor
  • Tshirt och shorts i funktionsmaterial (Adidas)
  • Väska och rygga

ImageHandler

 

Kläderna har Bromma IF:s logga och kan provas på kansliet där vi har provstegar. Alla kläder utom tävlingskläderna beställes sen i Stadiums webshop, när de är klara får du ett mail och kan då hämta och betala dem på Stadium Bromma Blocks.

Här hittar du info om hur du registrerar dig hos Stadium och sen kopplar ditt konto till Bromma IF (så får både du och klubben bonus!): Registrera dig hos Stadium

Tävlingskläder tar vi separat upp beställningar på två gånger om året, däremellan finns ett begränsat sortiment till försäljning på Stadium i Bromma Blocks. Det består av linne och korta tajs (pojka/män) alt boxers brief (flickor/kvinnor), prova på kansliet och beställ sedan via ett mail till This is a mailto link.

Uppdaterad: 02 FEB 2017 16:15 Skribent: Kansliet

Postadress:
Bromma IF - Friidrott
Friidrott, Västerled 26
16755 Bromma

Kontakt:
Tel: 08267772
E-post: inbox.lev.49147@arki...