Hoppa till sidans innehåll

Bromma IF segrade i Lilla OS i Järvsö

24 SEP 2018 10:10
För 5:e året i rad vann Bromma IF priset som bästa förening i Lilla OS i Järvsö.
  • Uppdaterad: 24 SEP 2018 10:10

Utomhussäsongen för Bromma IF kunde inte ha slutat på bättre sätt. Efter två underbara dagar på Strandvallen i Järvsö segrade Bromma IF som bästa förening i Lilla OS. 

80 barn och 13 ledare reste fredag kväll med 2 bussar till Järvsö. Inkvartering i Järvsö stugby. Dagen började med tidig frukost på Bergshotellet och avresa till arenan. En lite anrik arena som fortfarande har kolstybb som underlag. Tävlingen inleddes med Invigning. Efter detta var tävlingen igång.


Många Brommaiter nådde så många personliga rekord att överledare Magnus tvingades inhandla mer Kexchoklad. Förutom att Bromma IF för 5:e året i följd erhöll priset som bästa förening slog några av våra deltagare tävlingsrekord. Också ett antal personliga rekord slogs.

En stor eloge till vår yngsta ledare Hedda Mejer som förut att hon på ett mycket berömvärt sätt tog hand om våra yngsta tävlande som var med på sin första längre tävlingsresa också deltog i 800 meter som hon vann. Hon röstades fram av alla Bromma IF deltagare till vår Lilla OS profil. Förhoppningsvis var detta inte Heddas sista besök i Järvsö som ledare. Vi ser fram emot många fler år för Hedda.

Som vanligt avslutades tävlingen med en pizzamiddag på arenan innan hemresan. 81 pizzor laverades till våra hungriga ledare och deltagare. Undrar om pizzerian fick kalla in extrapersonal.  

Skribent: Frej Söderlund
Epost: Adressen Gömd

TOLVANLOPPET

25 MAJ 2019

Läs mer på Tolvanloppets sida!
Läs mer

 

___________________________

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

 CoopForum_kvadrat_Bromma

4.stadium_logotype

 

Mornington logga

 

 

ikon-farg-283px

SB_logo_rgb

Postadress:
Bromma IF - Friidrott
Friidrott, Västerled 26
16755 Bromma

Kontakt:
Tel: 08267772
E-post: This is a mailto link