Hoppa till sidans innehåll

Börja träna


I Bromma IF har vi ett 25-tal träningsgrupper som erbjuder träningsmöjligheter för såväl vuxna som barn. För barn och ungdomar har vi cirka 25 grupper där de aktiva är mellan 7 och 18 år. För vuxna har vi en löpargrupp. Grupperna tränar på Kristinebergs IP, Stora Mossens IP och Ängby IP.
   Du kan börja träna i vilken ålder du vill, och till skillnad från många andra sporter kan man bli duktig på friidrott trots att man börjar i sena tonåren. I yngre åldrar finns det inga hinder för att barnen håller på med flera sporter än friidrott, det ger en allsidig träning som de har stor glädje av.

Anmälan för barn under 13 år
Genom att fylla i detta formulär kan du ställa ditt barn i Bromma IF:s kö för att börja träna friidrott. Efter att ni har fyllt i formuläret hamnar ditt/dina barn i vårt kösystem och ni blir kontaktade när vi kan erbjuda en plats i någon av våra grupper. Under augusti 2018 kommer vi att starta nya grupper för barn födda 2009-11 under förutsättning att tillräckligt många föräldrar ställer upp som ledare.

OBS! Anmälan kommer inte att bekräftas via mail/telefon, men alla anmälningar som görs genom formuläret läggs in i kölistan. Vill man däremot bekräfta anmälan kan man skicka ett mail till This is a mailto link>. 

Ställa upp som tränare
Ett alternativ i formuläret är att kryssa i att man kan ställa upp som hjälptränare. Vi söker ständigt nya tränare i Bromma IF och om du ställer upp som hjälptränade får ditt barn och en kompis till ditt barn förtur i kön. Det krävs ingen friidrottsbakgrund för att vara tränare, men det är givetvis en tillgång vi gärna tar vara på. Som tränare får du utbildning både i vår egen och i Stockholm Friidrottsförbunds regi.

Anmälan för barn från 13 år och uppåt 
Om intresseanmälan gäller barn/ungdomar som är 13 år eller äldre ska du skicka ett mail till This is a mailto link innehållande namn, personnummer, adress och ett antal kontaktuppgifter som vi kan kontakta dig på. 

Ändring av kontaktuppgifter 
Vänligen uppdatera oss på This is a mailto link om du byter mailadress eller om några andra kontaktuppgifter ändras. 

Friidrott för veteraner! 
Vi har också en liten grupp aktiva i veteranålder (35 år och äldre) som tränar och tävlar tillsammans – gruppen välkomnar nytillskott! Kontakta oss på This is a mailto link för mer information. 

Löpargrupp för vuxna 
Bromma IF har nu en livaktig löpargrupp för vuxna. Intresserade är välkomna att anmäla sig via sidan i vänstermarginalen

Uppdaterad: 03 AUG 2018 09:16
Skribent: Julia Wide
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Bromma IF - Friidrott
Friidrott, Västerled 26
16755 Bromma

Kontakt:
Tel: 08-267772
E-post: This is a mailto link