Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan


Friidrottsskola med digitalt skapande! 
Efter ett fantastiskt första år för Friidrottsskolan med digitalt skapande fortsätter Bromma IF sitt samarbetet med Hello World! och kan därför presentera friidrottsskolan med digitalt skapande 2018!

I fjol bedrev Bromma IF tillsammans med Hello World! Ett mycket uppskattad kombinationsläger där friidrott och programmering förenades. Vi kommer nu återgien att arrangera detta spännande läger med ett flertal roliga nyheter och förbättringar mot föregående år. Bla. erbjuder vi ännu ett lägerspår för programmeringdelen Pythonstudio

Friidrottsskolan med digitalt skapande är ett dagläger från kl. 09:00 på morgonen till kl. 15:00 på eftermiddagen och riktar sig till barn i åldrarna 7-13 år. Stockholm Stadion står till vårt förfogande och barnen kommer under veckans gång tas väl om hand om utav våra utbildade och entusiastiska ledare samtidigt som man får prova på friidrottens olika grenar. Det digitala skapandet kommer äga rum bredvid arenan i undervisningssalar på GIH där man genom ledning av pedagogiska ledare från Hello World! får jobba i olika digitala program.

Friidrottsskolan med digitalt skapande riktar sig till alla olika nivåer inom friidrott såväl datorkunskap. Det är inte heller något krav att du är medlem i Bromma IF eller Hello World! för att delta.

En vecka med friidrott och digitalt skapande
Tanken med lägret är att ge alla deltagare en unik upplevelse där motion och digitalt skapande förenas. Dagarna kommer att vara uppdelade i två pass, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Det ena passet är tänkt att vara ett motionspass i form utav friidrottsträning som förses av ledare från Bromma IF. Det andra passet tillhandahålls av Hello World! där man genom ledning av deras pedagoger får arbeta med digitalt skapande på ett givande och roligt sätt.

Varje dag mellan pass ett och två serveras varm, tillagad lunch till alla deltagare. Ett mellanmål kommer även serveras framåt eftermiddagen samt frukost om man valt till friidrottsfritids (se fliken Friidrottsfritids).

Digitalt skapande
Här för man testa på allt från att bygga egna webbsidor till att skapa egna spel på ett enkelt och roligt sätt. För att få veta mer gå in under fliken Digitalt skapande.

Hälften killar - hälften tjejer 
Vi strävar efter en jämn fördelning mellan killar och tjejer och vi riktar därför hälften av platserna till killarna och hälften till tjejerna.

Våra ledare
Våra ledare är erfarna och pedagogiska med stor kunnighet inom sitt utbildingsområde. Se mer under fliken Våra ledare

Våra samarbeten – Hello World!
Vår nya samarbetspartner är Hello World! Som gör det möjligt för oss att erbjuda digitalt skapande tillsammans med vår friidrottsskola. Vi fortsätter våra samarbeten med familebostäder, svenska bostäder och Coop Forum Bromma. Läs mer om våra samarbeten och Hello World! under fliken Våra samarbeten.

Friidrottsfritids
Precis som vid ordinarie friidrottsskolan kommer ni föräldrar kunna välja till tillägget friidrottsfritids mot en extra avgift. Ni kommer då kunna lämna era barn redan kl. 08:00 på morgonen hos våra ledare och hämta dem fram tills kl. 16.30 på eftermiddagen. 

Mer information finner du under fliken Friidrottsfritids.

Vecka 32: Kristinebergs IP
En av nyheterna i är att vi även kommer bedriva Friidrottsskolan med digitalt skapande i vårt närområde vid Kristinebergs IP på Kungsholmen. Själva friidrottsdelen kommer att äga rum på Kristinebergs IP och programmeringen kommer äga rum i klassrum på Kristinebergsskolan invid arenan. 

Veckor & arenor 2018
Friidrottsskolan med digitalt skapande kommer att äga rum följande veckor vid Stockholm Stadion och Kristinebergs IP.

v. 25: 18-21 juni, Stadion (7-13 år),                                                   observera: endast 4 dagar
v. 26: 25-29 juni, Stadion (7-13 år)
v. 27: 2-6 juli, Stadion* (7-13 år)
v. 32: 6-10 augisti, Kristinebergs IP (7-13 år) 
* Observera att v.32 bedrivs på Krstinebergs IP och i Krstinebergsskolans lokaler. 

Prislista

Vecka Pris en vecka med digitalt skapande Pris Friidrottsfritids
v. 25 2 375 kr 380 kr
v. 26 2 850 kr 475 kr
v. 27 2 850 kr 475 kr
v. 32 2 850 kr 475 kr


I priset ingår friidrottsträning, undervisning i digitalt skapande, lunch, mellanmål, diplom och ett kit bestående av en t-shirt och två överraskningar.

Anmälan hittar ni till vänster under fliken "Anmälan". 

Vi ses i sommar!
Bromma IF & Hello World!

Uppdaterad: 05 MAR 2018 06:27 Skribent: Simon Bjernerup
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Bromma IF - Friidrott
Friidrott, Västerled 26
16755 Bromma

Kontakt:
Tel: 08267772
E-post: This is a mailto link