Hoppa till sidans innehåll

Beachvolleyboll


Bromma Beach går samman med 08 Beachvolley Club.

Volleybollsektionen i KFUM Bromma har lagts ned och det har lett till att vi i beachsektionen har undersökt möjligheterna att finna en ny hemvist för Bromma Beach och dess medlemmar. Vi har därför sökt en lösning i samarbete med Kärsögården och 08 Beachvolley Club, där målet har varit att det även fortsättningsvis ska vara enkelt att spela beach på Kärsön. Resultatet är att gamla Bromma Beach slås ihop med 08 Beachvolley Club. Det nya samarbetet innebär i praktiken att 08 Beachvolley Club tar hand om Kärsökortförsäljningen och att Brommas licensierade spelare får möjlighet att gratis flytta över sin licens till 08 Beachvolley Club.
Kärsökort kan numera köpas här: http://www.08beach.com/karson/ 
Vi ser fram emot att det under sommaren kommer att anordnas organiserade tränarledda träningar några dagar i veckan i 08 Beachvolley Clubs regi. Mer info om det kommer från 08 Beachvolley Club lite längre fram. Håll utkik.
Ni som har, eller under förra året hade, en aktiv tävlingslicens i Bromma Beach kommer inom de närmaste dagarna att få mail med mer information.
Vi hoppas och tror att det här kommer bli bra för våra medlemmar och att det på lite sikt kommer att utveckla både spontanspelet på Kärsön och för de som spelar lite mer organiserat.

Niklas Gustafsson
Jesper Ahlberg
Uppdaterad: 04 JUN 2018 11:00 Skribent: Jesper Ahlberg

 

Våra samarbetspartners

Bromma Webbutik
Bromma Webbutik

 

 

Sommaraktiviteter

 

Sponsorhuset

 


 Vill du synas här?
Maila
This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Bromma KFUK-KFUM - Volleyboll
Volleybollsektionen, Box 14023
16714 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 08262756
E-post: This is a mailto link