Hoppa till sidans innehåll

Summering december Herrar-A

06 FEB 2018 18:50
  • Uppdaterad: 06 FEB 2018 18:54

Sedan Bromma Herrar-A förlorat borta mot Säter spelades ytterligare två matcher i december. Dels spelades ett internderby mot ”gubbarna” i Bromma-B och dels ett bortamöte mot Uppsala VBS. 

 

Bromma A – Bromma B 

(20-25, 25-18, 25-22, 25-18) 

 

Herrar-A bjöd på kaffe och lussekatter när första interna derbyt för säsongen skulle spelas i Kanalhallen. Herrar-A hade en tung 3-0 förlust i bagaget mot Säter omgången innan och Herrar-B hade veckan innan vunnit komfortabelt med 1-3 borta mot Sollentuna. Överlag var självförtroende dock gott i A-laget då de förutom att ha vunnit samtliga matcher innan omgången innan också kanske spelade sin bästa bästa volleyboll för säsongen i set ett och tre mot Säter.

 

Derbyt blev av ganska väntad karaktär. Det var en helt okej spelad match från två sidor som känner varandra väldigt väl. Herrar-B har ett stabilt spel med stor block men Herrar-A har nog aningen bättre bredd och högre lägstanivå (för att inte tala om eventuell fördel i snittålder?). B-laget kammade hem första set då ynglingarna inte riktigt var redo från start men sedan kom spelet igång och man vann de resterande tre.

 

Efter matchen slöt de som kunde upp på en trevlig middag i Skanstull-området. Herrar-A vill tacka B-laget för en trevlig eftermiddag och kväll. Hoppas vi kan göra om det i vår!

 

(Matchen spelades lördagen den 9/12, 15.45 i Kanalhallen)

 

Uppsala VBS, Bromma A

(25-16, 22-25, 25-22, 25-2)

 

Årets sista match spelades mot Uppsala borta och blev en riktig käftsmäll för Herrar-A som hade haft en så bra höst med endast en förlust, på bortaplan. Bromma kom med en ganska liten trupp men kunde ställa upp med liknande sexa som föregående matcher. Det enda man på riktigt saknade var någon på libroposition, något man tidigare inte gjort denna säsong. Om detta kom att vara en avgörande faktor är svårt att svara på men att Bromma aldrig kom upp i den nivå som man visat sig kunna under hösten var ett faktum. Inget ska dock tas ifrån Uppsala som överlag spelade en bra match och snabbt hittade Brommas svagare punkter, något man utnyttjade på ett effektivt sätt.

 

(Matchen spelades lördagen den 16/12, 13.00 i Bolandsskolan)

 

Skribent: Emanuel Lundin
Epost: Adressen Gömd

 

Våra samarbetspartners

Bromma Webbutik
Bromma Webbutik

 

 

Sommaraktiviteter

 

Sponsorhuset

 


 Vill du synas här?
Maila
This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Bromma KFUK-KFUM - Volleyboll
Volleybollsektionen, Box 14023
16714 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 08262756
E-post: This is a mailto link