Hoppa till sidans innehåll

Herrar-A föll hemma mot Solna

25 FEB 2018 17:30
  • Skapad: 25 FEB 2018 17:30

Bromma A – Solna VBK

(25-15, 28-26, 23-25, 23-25, 14-16)

 

På lördagseftermiddagen efter att herrarna i B-laget komfortabelt vunnit mot Jomala mötte A-laget Solna. Solna har spelat bra säsongen över och har kommit att bli det laget man behövde slå får att lägga sig bakom Säter på en andra plats. När lagen mötte varandra i höstas så vann Bromma borta utan större problem men det var nu dags att spela i Kanalhallen på Södermalm.

 

Matchen började precis som Bromma ville. Herrarna kändes starkare som lag trots viss individuell skicklighet på motståndarsidan. Första set vinns med tio bollar och av medvinden tog herrarna hem även andra set genom en stark upphämtning i slutet. I tredje lyckas man sedan inte riktigt avsluta på det sätt man gjort i de första två seten. Det lilla övertag man kunde känna av i inledningen i matchen avtog en aning och Solnas vann ett jämnt tredje set med 23-25. Resten av matchen var fortsatt jämn men Solna förvaltade sitt återfunna självförtroende väl och med strålande libro-spel plockade man hem fjärde och tillslut femte set.

 

Detta är såklart en stor besvikelse för Bromma, matchen som kom att bli lite av en seriefinal om placeringen bakom Säter i division 1. Bromma ligger efter matchen på 28 poäng, lika med Solna men Solna har en match mindre spelad. Redan nästa helg på lördag bjuds det på ytterligare ett toppmöte då Säter kommer ner till Stockholm för att möta herrarna i A-laget. Den matchen spelas 15.45 i Kanalhallen för den som vill komma och titta.

 

(Matchen spelades lördagen den 24/2, 15.45 i Kanalhallen)

 

Skribent: Emanuel Lundin
Epost: Adressen Gömd

 

Våra samarbetspartners

Bromma Webbutik
Bromma Webbutik

 

 

Sommaraktiviteter

 

Sponsorhuset

 


 Vill du synas här?
Maila
This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Bromma KFUK-KFUM - Volleyboll
Volleybollsektionen, Box 14023
16714 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 08262756
E-post: This is a mailto link