Hoppa till sidans innehåll

Herrar B upp på andraplats i tabellen!

13 NOV 2016 17:25
Söndagens match i Kanalhallen, i div.1 Norra Herrar, vanns av Herrar B med 3-0 (25-20, 25-10, 25-23). Det innebär en andraplats i tabellen efter suveräna Säter.
  • Skapad: 13 NOV 2016 17:25

Bortalaget KFUM Örebro hade tagit sig, via isiga men plogade vägar till Stockholm, men hade lyckats få med endast sex spelare till matchen mot Herrar B, ett Hemmalag som ställde upp med en nio man stark trupp.

Örebro var taggade från start, inledde inspirerat och var i ledning i början av setet. Det var sen jämn hela vägen fram till 20 poäng då Herrar B ryckte ifrån och tog hem setet ganska enkelt på slutet. I andra set var det Herrar B som tog kommandot direkt med ett par fina serveserier och det var ingen diskussion kring var setvinsten skulle hamna utan bara en fråga om hur stor poängskillnaden skulle bli. Siffrorna 25-10 talar för sig själv. Det tredje setet präglades återigen av mer kamp. Örebroarna stretade emot med ett bra försvarsspel, bl en del spektakulära räddningar med fötterna, och pressade Herrar B till egna misstag och tappade poäng. Några taktiska byten mot slutet av setet, plus bra servande, fick det att tippa över till Herrar B:s fördel och setet vanns med knappast möjliga marginal.

Segern idag förde Herrar B upp på ensam andraplats i tabellen, efter ledande Säter som i sin tur utklassade tidigare tvåan Jomala igår med 3-0. Herrar B har nu spelledigt två helger och spelar nästa gång hemma på söndagen den 4/12 kl.13.45 mot RIG B Falköping (Riksidrottsgymnasiet). Däremellan kommer de äldsta veteranerna att spela stor turnering i Tammerfors, Finland, den 26-27 november och ställer då upp i klassen 50+ där det, hittills, är 13 lag anmälda.

Skribent: Håkan Hedengård
Epost: Adressen Gömd

 

Våra samarbetspartners

Bromma Webbutik
Bromma Webbutik

 

 

Sommaraktiviteter

 

Sponsorhuset

 


 Vill du synas här?
Maila
This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Bromma KFUK-KFUM - Volleyboll
Volleybollsektionen, Box 14023
16714 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 08262756
E-post: This is a mailto link